App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Första natten

Inatt ska vi prova att sova utan blöja för första gången! Han har varit utan blöja på dagen sedan 7 månader tillbaka och de senaste veckorna har han oftast sagt att han inte vill ha blöja på natten. I natt ska vi prova. Vi har lagt plastad frote under rumpan och ställt pottan nedanför sängen ifall att han vaknar och är kissis. Jag är ganska säker att han kommer vakna i en våt säng då han aldrig vaknat med en torr blöja. Men ska bli spännande att se :)

2013-07-14
Litsen1
Litsen1

Hur har det gått sonen utan blöja ?

2014-07-06
LINDABE
LINDABE

Vår tjej har haft torra blöjor hur länge som helst, eller det senaste halvåret kanslke hon haft max 3 blöta blöjor på morgonen, så här för en vecka sen plockade vi blöjan.. Maken var sådär förtjust då hon tenderar att komma in till oss på natten och vi har ju inte plastad frotte i vår säng.. Men vi har gått upp och kissat henne då, inga som helst problem! Och då dricker hon drygt 350ml välling innan hon somnar.

2013-07-15
Yrwen
Yrwen

Vad kul för er! När vi tog bort blöjan första gången på natten hade han aldrig haft en torr nattblöja. Men vi provade iaf, vi sa bara att då får man sluta med välling också. Han sov hela natten utan olycka och sen den dagen, 5 månader sen så har det endast hänt två olyckor ! Så det behöver inte alls vara så att bara för att blöjan är blöt så misslyckas man! Fortsätt lycka till :)

2013-07-15
caroliner_1
caroliner_1

Tänk att min son slutar aldrig att förvåna mig! Inatt vaknade han och ropade -nu kissar jag. (Så säger han när han är kissnödig) så sambon sprang in och satte honom på pottan. Sen la han sig i sängen och somnade om med en gång. Sen vaknade han vid halv 7 i en torr säng, gick upp och kissade sen kom in till mig.
Vi gör nog så att om han kissar i sängen får han sova en natt med blöja sen utan tills han kissar i sängen igen.

2013-07-15
Litsen1
Litsen1

Vi har kört med -tre torra blöjor, sen testa utan. Om sängen blir blöt så börjar man om!

2013-07-14
solskensmamman
solskensmamman

Vi har tagit bort blöjan först när de har vaknat med en torr blöja så hoppas att ni inte blir besvikna jobbigt att tvätta blöta täcken mm.

Annars kanske ni ska väcka honom mitt i natten och få honom att kissa så går det nog bättre.

2013-07-14
Atlantis
Atlantis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...