App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vad behövs inhandlas

Hjärnan går på högvarv så man glömmer hälften så nu tänkte jag höra med er vad man behöver inhandla inför bebisens ankomst som är beräknat om 9 veckor. Skriv gärna allt ni kommer på som behövs för ibland kan det med vara bra och ha.

2013-07-14
septemberunge
septemberunge
Bebis på 5 månader

Jag kör med Ica basics papperstvättlappar, har en sprayflaska med vatten på skötbordet så har jag vips billiga kemfria våtservetter :) Silonsalva tycker jag är den bästa av de olika zinksalvorna (idomin, inotyol och Liberos funkar också). Jag hade köpt på mig för mycket småblöjor, hade bara stl 1 en vecka, stl 2 typ 4 veckor, så den minsta storleken behöver du kanske inte bunkra överdrivet många av (beror ju förstås på hur stor bebisen är). En mobil ovanför skötbordet hade sonen tidigt glädje av, han älskar att ligga där och titta :) Filtar i lite olika tjocklek har vi haft stor nytta av då vi särskilt på sommaren har varierande temperatur både ute och inne. Och till sist ett babynest, jag sydde ett själv så det kostade bara ca 100kr :)

2013-07-14
McLarsson
McLarsson

jag hade inte klarat mig utan en hel drös med kräkhanddukar (från ikea)! dom går åt i ilande fart här hemma, likaså dregglisar o scarfs så man inte behöver byta kläder på bebben var 10e minut.. men så har jag en riktig kräkbebis också :-P

2013-07-14
malinhb
malinhb

Catpuss: just nu har vi inte inhandlat något än men har fått en del saker vet Dick inte vad eftersom mina föräldrar har det hos sig. Men vad är det nödvändigaste man behöver?

2013-07-14
septemberunge
septemberunge
Bebis på 5 månader

Vad behöver man inhandla till skötbordet som ex vilka salvor osv

2013-07-14
septemberunge
septemberunge
Bebis på 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...