App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bröllopsklänning

Då var bröllopsklänningen inköpt! 200kr på tradera och det följer med tillhörande hatt. Nu skall bara själva vigseln planeras, vi har tänkt vigas av präst i närvaro av 2 vittnen samt dottern. Inget stort alls! Någon som har förslag på ett mysigt romantiskt intimt ställe där jag och min man kan säga JA till varann?

2013-07-14
Sunsweet
Sunsweet
Barn på 3 år

Ja, vi får se vart vi hamnar :-) hindersprövningen är i alla fall ivägskickad o gäller bara i 4 månader så nu har vi lite tidspress :-)

2013-07-14
Sunsweet
Sunsweet

Japp, 200kr, kort 80-tals modell och en söt hatt till :-) präst har vi som går med på nästintill vad som helst (vän till mannens del av familjen)

2013-07-14
Sunsweet
Sunsweet

200 kr? vilket kap :) själv hade jag en underbar laura ashley bröloppsklänning, svindyr men så blev jag gravid och fick köpa en till fast större storlek o annan modell....blev en dyr historia ;) så nu har jag två fina klänningar varav en är oanvänd om ngn behöver ;)

2013-07-14
jenccy
jenccy

tycker inte det spelar nån roll vart man gifter sej det handlar ju mer om de som gifter sig än om platsen.. tycker jag men så e ju jag totalt romatiklös åxå :-)
men det e ju många som gifter sej på tex fästningar å sånt . i kungälv tex.
utomhus e ju alltid kul å spännande för man vet ju aldrig om man får sol eller regn ;-)

2013-07-14
osisen
osisen

Vi har pratat lite om att vigas i ett kyrktorn. Hade vart fantastisk utsikt i alla fall. Måste bara ringa runt o se om man får gifta sig så och att man får plats m.m. I så fall lutar det lite åt Oscar fredrikskyrka, men mest för att den är så stor o cool, hade vart grymt att kunna säga att man gift sig där :-)

2013-07-14
Sunsweet
Sunsweet
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...