App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

fördel/nackdel med att sova i min säng

jag läser väldigt ofta om föräldrar som har sina barn sovandes i sängen mellan dom. det är allt från spädbarn till 5åringar. nu undrar jag varför? min 7veckors dotter sover i sin egna säng mellan kl 21 och 05 på morgonen och det går fint. men har jag missat nån fördel med att låta henne sova med mig? eftersom så många låtet dom sova tillsammans med föräldrarna? hoppas ni förstår hur jag menar..

2013-07-14
malinhb
malinhb

Att ligga hud mot hud med sitt barn oavsett om man sover eller inte finns det många fördelar med, men det kanske alla redan vet. Bla, överför du en del av ditt immunförsvar till barnet, deras utveckling tillgodoses och barnet i största allmänhet mår bra av det. 

Jag visste intetet av detta förrens jag blev mamma själv.

Jag sover eller bara myser med sonen så mycket jag kan, om inte annat för att jag vill ta vara på varje stund jag kan med honom eftersom jag vet att den tiden är väldigt kort, men klart att han ligger själv också en del. Men så länge jag aggerar kattmamma på natten när han vaknar mellan 3 och 6 och vill ha mat så orkar jag inte alltid flytta tillbaks honom utan han får fri tillgång ist. :)

Men han har också ett eget rum, men sängen är i vårat sovrum nu till att börja med. :)

2013-07-14
RallyD
RallyD
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...