App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

gnälla lite

Vet inte vart jag ska ta vägen, har så sjukt ont i bäckenet av foglossningen, kan knappt stå på fötterna för har stockar till ben och fötter. Ingen känsel i höger hand pga svullnad och vänster börjar domna den med. Blöder massor av hemmoröjder och är mentalt helt slut. Jag vill verkligen inte vara gravid mer nu. Känns som jag snart ber min sambo försöka få ut bebisen ur mig. Har ingen ork kvar att göra något. Förlåt för ett gnälligt inlägg men är så jäkla less. 10dagar till bf... Bm sa sist att jag hade chans att bli beviljad igångsättning pga en jävlig graviditet (hennes och mitt uttryck). I dags läget ser jag inte ens hur jag skulle klara en förlossning då jag inte sovit på de senaste 2veckorna mer än nån timma här o var..

2013-07-13
loveisjustyou
loveisjustyou
Barn på 3 år och 9 månader

Jag har bf imorgon, och mår som dig!! Foglossningar, två svullna ben och fötter, känns förjävligt. Haltar fram som jag vore Quasimodo, vaknar kl4 varje morgon och kan inte somna om, har halsbränna så jag spyr vissa gånger!! Fy för denna sista tid :-(

2013-07-14
1katarina1
1katarina1

Du är varken första eller sista som känner så. Har 4 veckor kvar och vill bara ha det överstökat så man kan börja det nya livet. Försök vila och lycka till!

2013-07-14
Plumpan
Plumpan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...