App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ömhet & molande värk

Hej! Jag tänkte att jag kollar här, får så himla bra svar från alla håll och kanter här inne :) Jag är nu inne i v. 31 och för ca 2-3 veckor sedan så började jag känna mig öm i nedre delen av magen, mestadels på natten så att jag vaknade av det, men nu håller det i sig hela dagen, fast i mildare form. Jag började för någon dag sedan känna en molande värk på nätterna i samband med ömheten, men som var helt borta på morgonen. Detta är min första graviditet så jag har absolut ingen aning om det är något att kolla upp eller om det är helt normalt. Sen har jag känt under 2 dagar förra veckan en stickande känsla i blygdbenet när jag står upp, annars är det bara ömhet och värk... Kroppen kanske börjar förbereda sig? I övrigt är allt prima ballerina och vårt lilla hjärta bufflar på som aldrig förr där inne :)

2013-07-12
lisessa
lisessa

En liten uppdatering då:
Var hos BM igår och kollade med värken och visst kunde det vara förvärkar men att jag hade ont och nu fått flimmer i ögonen ibland, skulle nu utredas för infektion. Någon som haft liknande i slutet när flimmer också kommer?
Annars mådde vår lilltjej bra, förutom att hon väger 20% mindre än normalt, så det kanske har en koppling...

2013-07-25
lisessa
lisessa

Septembermamman: då är vi precis i samma sits. Har kollat upp det och fick reda på att det var förvärkar/sammandragningar så det var inget farligt. Men jag bokade en tid hos min BM nästa vecka ändå, så att jag ska kolla blodtryck och allt. Men annars ingen fara, så tror nog din mamma har rätt där :)

Annars mår jag så himla bra! Aldrig varit piggare, men kan sova hur länge som helst när jag väl får chansen haha!
Du då, allt bra för övrigt? :)

2013-07-17
lisessa
lisessa

Tack för ditt svar "Mammatillhanna" :)
Tänkte inte på att det kanske kunde vara det.
Är mest orolig under natten, men så fort de härliga sparkarna kommer igång släpper det :)
Tack så mycket!

2013-07-12
lisessa
lisessa
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...