App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Det blir röntgen :(

Min pojkes huvudkurva började dala för ett par månader sen. Huvudet växte bara någon mm för varje gång det mättes på BVC. Läkaren kände på hans huvud men kände inget konstigt. Men han skickade en remiss till barnmedicin för säkerhets skull. Läkaren där känner heller inget konstigt och han lugnar oss med att utvecklingen ser ut att vara som den ska. Men nu idag mätte vi huvudet på BVC och sedan ringer läkaren och säger att det inte ser så bra ut utan det blir röntgen. Kanske till och med magnetröntgen. Jag har inte varit så orolig förut, men nu börjar det knipa i magen :( jag hoppas det blir snart, kunde bli imorgon till och med. Men som tur är så verkar han absolut inte må dåligt min lille pojke 3 3 3

2013-07-11
Iffe
Iffe

CatPuss: min dotter kröp aldrig utan hon hasade sig fram eller ålade på nått vis. BVC sa inget om det så det kanske är olika BVC.

Tack alla för kommentarerna :)

2013-07-11
Iffe
Iffe

Nu ringde läkaren igen! Han hade pratat med en kollega som var lite kunnigare på O mrådet och dom hade kommit fram till att det inte var nått alarmerande trots allt så vi skulle vänta med röntgen för att inte stråla honom i onödan. Åå vad skönt det känns! :)

2013-07-11
Iffe
Iffe

Doktorn frågade förresten om han börjat krypa. Det har han inte men han försöker ställa sig på knäna, ser ut som att han försöker göra armhävningar :) är inte det lite tidigt att krypa innan man är sex månader?

2013-07-11
Iffe
Iffe

Det är konstigt att huvudet inte har avvikande form. Eller lite eftersom han var platt på ena sidan av huvudet. Detta för att jag fick ryggskott i samband med födelsen och kunde inte sitta och amma. Därför låg han mellan oss på nätterna och jag ammande honom då och då blev han liggandes med huvudet åt mitt håll nästan hela tiden.

Tack för tipsen catPuss!

2013-07-11
Iffe
Iffe
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...