App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hjälp!

Min lille pojk har massor m slem i halsen sen han va förkyld härom veckan. Han kan nu vakna upp med andnöd och får världens panik när han väl får luft efter jag lyft upp honom. Finns det något bra sätt att underlätta för honom??? Han har heller inte kissat på hela natten nu, bytte senast halv tolv igår kväll, efter det nada :/ bör jag oroa mig? Han äter bara lite mindre än normalt, bara ngn enstaka gång som det blir mkt kvar. Ska ringa BVC om en stund och hörs oxå men vill veta nu.. Tacksam för all hjälp jag kan få!

2013-07-11
Ampan
Ampan
Barn på 3 år och 11 månader

Åk in om han har så mycket slem och kissar så lite.. Framförallt nu när han är så liten och det är varmt bättre att kolla en gång för mycket! Lycka till

2013-07-11
Mammatillhanna
Mammatillhanna

Tack för tipset, testat näsdroppar men vattnet hoppar jag då han bara är 2 1/2 månad. Ger honom ersättning rätt ofta ist. Näsdropparna har underlättat lite iaf, han ligger och sprattlar och tjålar för fullt just nu. :)

2013-07-11
Ampan
Ampan

kallt vatten ska minska slemmet i halsen.. lägg några isbitar i vattnet. använd näsdroppar. sen är det bra om huvudändan på sängen är högre upp. det finns ett gamalt husmorstips också. lägg en halv gul lök under sängen. har aldrig testat men... ;-) hoppas det blir bättre snart!

2013-07-11
klumpidunsa
klumpidunsa

Nej, Inge feber. Är i övrigt pigg och glad när han kunnat sova ordentligt i några tim.
Kan tillägga att han nyss pinkat iaf. Puh!

2013-07-11
Ampan
Ampan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...