App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Jobbskor, hjälp!!

Jag jobbar på ett äldreboende o har aldrig egentligen haft ett par bra skor i jobbet! Köpte ett par sandaler på skopunkten men dom va alldeles för hårda idag kände jag!! Vad har ni andra som har jobb där ni går mycket? Var har nu köpt skorna? Pris? Vill inte ha för klumpiga skor heller! Hjälp :)

2013-07-10
jessicamalin
jessicamalin

Jag jobbar på gruppboenden, och jag använder scholls inne tofflor! Förr körde jag med Foppa tofflor men då vart mina fötter döda efter ett 7-8 timmars pass, men med scholls så jobbar jag 15 timmar utan varken trötta fötter eller blåsor:)

2013-07-11
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 2 år och 9 månader

Jag hade satsat på ett par ecco sandaler. Jobbar själv i hemtjänsten så jag har gympaskor på mig. Just nu Nike, med nån avlastande sula :) men hade jag varit på ett boende så hade jag nog köpt ecco sandaler. Deras skor brukar vara sköna!

2013-07-11
Superhallon
Superhallon

Jag kör med sånna rundade sandaler (båt liknande). avlastar rygg och knän och oerhört sköna på fötterna. Tränar rumpa/lår när man använder dem så första veckorna hade jag träningsvärk men nu efter 2års användande känner jag inget. Tog mig ca 1v att vänja mig o gå i dem, blir ju en viss lutning på kroppen. Betala runt 600kr tror jag, var ett företag som kom till vårat jobb och sålde. Jobbar som sjuksköterska.

2013-07-11
loveisjustyou
loveisjustyou

Köp rejäla skor från life-butiken! Jag har ett par scholl-skor därifrån som jag köpte för cirka 3 år sedan. Ganska dyra men värd varje krona! Hade aldrig ont i fötterna när jag jobbade i ett gatukök och stod upp hela dagarna. En riktigt bra investering! Värda varje krona! Bättre att satsa på kvalité i sånna lägen tycker jag.

2013-07-10
Josephineback
Josephineback

Tack! Ska kolla detta :)

2013-07-10
jessicamalin
jessicamalin

Foppa går inte alls tyvärr!

2013-07-10
jessicamalin
jessicamalin

vi får ju skor brukar plocka ut ett nytt par varje år.. kör på gympadojor senaste var det adidas.. det e några dyrare varianter men det e ju som sagt jobbet som betalar.. vi går på betonggolv hela dagarna så det e ju rätt hårt..
foppa kör ja dock på sommaren endel å tycker de e bra!

2013-07-10
osisen
osisen

Finns ju såna här gung sandaler (vet inte vad jag ska kalla dom) men dom har en typ rund sula, ser nästan ut dom en båt.. En kompis sa att dom va bra.. Någon som haft?

2013-07-10
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...