App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bli blöjfri!!

Ja flickan har ju varit duktig och kissat på toa när hon fått sitta.. Men vi har varit lite lata med att träna bort blöjan.. Men har nu börjat.. Låter henne gå i sina trosor och frågar ofta om hon behöver kissa.. Få se hur de funkar. Hur har ni gjort??

2013-07-10
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Vi körde ett par veckor där hon hade blöja på sig men att hon uträttade alla behov på toaletten, sen plockade vi blöjan och vissa dagar kissade hon kosntant på sig, andra dagar helt torr.. Numera mer torr än blöt.. Kanske nån enstaka gång hos dagmamman, men inte hemma. Det är 2 månader sen, knappt, vi plockade blöjan och har i dagarna plockat nattblöjan, den var ju ändå alltid torr...

Så vi har jobbat mer med henne när hon fortfarande hade blöja på sig, när hon klarade av att hålla den torr så började vi fråga om hon ville ha trosor eller blöja, hon ville ha trosor.. Hon fick även gå i butiken och välja ut trosor.

2013-07-10
Yrwen
Yrwen

Ok där ser man... Flickan vill ha trosor på sig och blir riktigt sur om hon inre får, så försöker få henne att säga ifrån när hon måste kissa.. Så vi får se hur de går! :)

2013-07-10
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Okej.. Men då e ja inne på rätt spår iaf :)

2013-07-10
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Oj, skickade visst iväg för tidigt... Jo, först utan underkläder (bra när det är sommar och fint väder så de kan öva sej utomhus). Sen har vi tagit på underkläder när vi märkt att de har lite kontroll. Här har det funkat jättebra att göra så, båda våra barn har varit torra dagtid på ett par dagar, nattetid några veckor senare:-) båda har fått sluta med blöja mellan 2-2,5 år.

2013-07-10
Emeliek85
Emeliek85

Vi har låtit dem gå utan underkläder de första dagarna så de lärt sej kontrollera kisseriet lite utan att vi behövt tvätta hela tiden.

2013-07-10
Emeliek85
Emeliek85
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...