App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Nattsömnen....

Ja vart tog den vägen? Min dotter är knappt 3 mån nu och om nätterna vaknar hon var 3de/4de timme o är hungrig. Självklart ammar jag henne då men finns det nått jag kan göra så hon sover längre? O hur längre (ålder) äter de så ofta om natten? en vän till mig sol har en liten som är 2 veckor yngre sover hela nätterna. 23 till 06.30 Skulle ju bara vara såååå underbart o få en hel natt.. Ne nu vaknar hon här för o äta lite... Go natt på er!

2013-07-09
Ching90
Ching90

Det är så olika från barn till barn och sen behöver de mer mat under vissa perioder i tillväxten. Då kan det bli tätare töas mjölkproduktionen anpassat sig.

2013-07-10
Myrmilia
Myrmilia

Sonen vaknade varannan, var tredje timme för att äta. Dotter äter oftast en gång per natt, ibland inte alls. Det är så olika från barn till barn hur ofta och hur länge!

2013-07-10
Betty86
Betty86

Börjar med att säga, barn är olika. Min tjej (nu 3månader) sover hela nätter. Jag ammar henne mycket på dagen, och för att hålla igång mjölkproduktionen pumpar jag ur på natten. Sen ger jag henne den ur pumpade mjölken innan läggdags. De är lättare att dricka ur flaska, så då blir hon riktigt mätt och sover länge :)

2013-07-10
sote
sote

Det är olika! Min vaknade tills han var nio månader och då rådde bvc mig till att använja honom med det. Vissa slutar vid 6 månaders ålder när dom börjar äta vanlig mat.

2013-07-10
Liisa89
Liisa89
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...