App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Har din bebis magont/kolik???

Mitt tips är då att pröva att ta bort d-vitamin dropparna och se om det blir någon skillnad! Många bebisar verkar reagera med rejäl magknip/kolik på dropparna och många föräldrar verkar inte komma underfund med att det är dropparna som gör att bebisen får ont, ofta pga att BVC ofta inte erkänner att det kan vara problem med dropparna. Vår pojke mådde rejält dåligt av d-vitamin dropparna. Nu är han 7 veckor och vi ger inte några droppar. Vi har prövat 4 olika sorter och alla har gett samma resultat. Utan dem är han en glad och harmonisk pojke! Det kan ta två tre dagar innan man börjar se skillnad när man plockat bort dropparna. Magen måste få en chans att återhämta sig. Pröva och se om även er bebis reagerar på dropparna! Självklart är det bättre om barnet kan äta dropparna, de behöver d-vitaminet, men jag tänker inte ge dem till vilket pris som helst när jag ser att vår son mår dåligt av dem. Vi kommer göra ett nytt försök i höst/vinter och då med bara en droppe per dag till att börja med och sedan sakta öka antalet droppar.

2013-07-09
Hnoss
Hnoss
Barn på 3 år och 5 månader

Jag får också ont i magen ibland när jag tänker på hur dåligt min plutt har mått och att det är jag som orsakat det de gånger jag gett d-vitaminet :((

2013-07-09
Hnoss
Hnoss

Vill tillägga att magont och kolik självklart inte alltid beror på d-vitamin dropparna! Men kan ju ändå vara värt att testa en kort period, blir det bättre är det ju bra, blir det ingen skillnad så har ni i alla fall prövat :)

2013-07-09
Hnoss
Hnoss
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...