App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ångest! d-droppar

har ångest över att jac litade på BM om att aco d-droppar var bra!! Min son har fått i sig skit i en vecka nu och fått magproblem av dem. många rekomenderade Disneys d-vitamin droppar men vart kan man köpa dem?

2013-07-09
kmirlinda
kmirlinda

Att D-droppar gav vissa bebisar mag ont visste jag, men jösses vad jag kände mig som icke påläst mamma när jag läste att aco dropparna innehöll BHA. Visste inte vad det va men tog reda på fakta och svor ännu mer åt mig själv som mamma.. MEN så hittade jag även denna sidan http://asebeia.wordpress.com/2011/01/27/butylhydroxianisol-i-vitamin-d-droppar/ och nu känner jag att jag kan ändå somna gott i natt!

2013-07-09
Fillie
Fillie

BHA är förkortningen av konserveringsmedlet butylhydroxianisol, som finns med på innehållsdeklarationen på ACO's droppar.

Har du provat Dunmedics? De innehåller inga e-ämnen.

2013-07-09
ChildofJune
ChildofJune

Disneys d-vitamin droppar har ja sett på Life. Ring runt o kolla!

2013-07-09
Puffla
Puffla

Vad är BHA??

2013-07-09
Ida_h82
Ida_h82

Ja det står att de innehåller BHA

2013-07-09
kmirlinda
kmirlinda

Vi fick de vattenbaserade Aco dropparna gratis från bvc också. Tyvärr tålde inte vår lilla kille dem heller. Sedan prövade vi Dunmedic oljebaserade d-droppar utan e-ämnen och andra tillsatser (som bägge aco dropparna innehåller och som bebisar kan reagera på), tyvärr klarade han inte dem heller :( Nu har vi prövat Sempers och inte heller de funkar... Vi har bestämt oss för att vänta ett par månader och se om han tål dem när han är lite äldre och förhoppningsvis mognare i magsystemet. Och att det är d-dropparna vår pojke har reagerat på har varit oerhört tydligt och inte gått att ta miste på. Så visst kan de må dåligt av dem! Men ta bort dem och låt er bebis vara utan ett tag så blir nog magen bättre igen :(

2013-07-09
Hnoss
Hnoss

Om man googlar om det så hittar man info om att det skulle finnas BHA i dropparna inte är sant utan det var ett falsklarm! Och jag har mycket svårt att tro att BVC skulle ge oss något som kan vara skadligt för våra små bebisar..

2013-07-09
AnnaMo
AnnaMo

Infonesien=infon hahaha

2013-07-09
InezFinez
InezFinez

Har du läst på din flaska att de innehåller BHA? Isf skulle jag ta upp det med BVC och säga att du tycker de ska byta märke. Vårt BVC bytte när den Indonesien uppkom.

2013-07-09
InezFinez
InezFinez

jo men det är ju justdem som gjort min son dålig. Jag märkte det dagen efter jag gav dropparna blev han konstig i magen. Läste om dem på nätet och de innehåller BHA som kan orsaka en hel rad biverkningar. Jag vill ge honom d vitamin men av Disneys sort då många rekommenderar dem. Vart finns dem att köpa?

2013-07-09
kmirlinda
kmirlinda

Man får acos oljebaserade på bvc. Det finns
Vattenbaserade att köpa på apoteket. Testa dom. Men hur vet du att det är just D-vitaminen som spökar? Kan ju i princip vara vad som helst i din kost om du ammar eller vilken ersättning du ger. Magproblem kan ju också bero på matsmältningsproblem generellt

2013-07-09
Hurricane
Hurricane
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...