App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

ADHD och ska bli mamma

Hej alla hoppas på fler som har ADHD och är föräldrar som kan ge mig tips och ideer nu! Har precis fått veta att jag är gravid och ska träffa läkare om en vecka för att besluta om medeciner jag tar! Hur har alla gjort som har samma diagnos?? Läst att många dom har ADHD mår väldigt bra under graviditeten pga alla hormoner ... Stämmer det? Och efter det då? Funderar starkt på att ställa in mig på flaska då jag kan få en bra tid efter när barnet är fött och lite mer stabilt. Snälla dela med er om eran tid som gravid, amning eller flaska? Medeciner osv!!!

2013-07-08
Angelida
Angelida

ADHD är inte en orsak till att vara dålig föräldrar!!! Man kan inte tänka så! Jag har 2 bonusbarn hemma som älskar mig ! Deras mamma utan diagnoser klarar inte av sina barn så vi har dom på heltid... Så det har inte med diagnos att göra. OBS jag är inte arg men kan se en oförståelse av vad det med diagnos innebär! Alla är olika men dragen och likheter finns såklart men sen är alla olika för att man är en människa med olika personligheter GLÖM INTE DET!

2013-07-12
Angelida
Angelida

Kul att många reagerar och funderar men min fråga var dock INTE hur alla är !!! Utan hur ni med diagnos varit under graviditet och hjort med era medeciner under den tiden! Vad empati så har ADHD inget med det att göra alls!!!!

2013-07-12
Angelida
Angelida

Tack föresten !!!

2013-07-09
Angelida
Angelida

Jag äter concerta 54 på morgon och 36 efter lunch och mår kanon. Lite rädd att ta bort dom nu när jag i januari fick klart med medeciner och i november förra året fick klart att jag har ADHD, dvs som vuxen 31 år

2013-07-09
Angelida
Angelida
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...