App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Några frågor/funderingar

1.nyfiken på en sak. Hur stora är era 11 veckors bebisar? Min lilla buse är 65cm å väger 7,5kg. Dvs rätt stor för sin ålder. 2. Mjölkskorv, han har väldigt mkt mjölkskorv som verkar klia då han är där och river (ibland så de blöder), har dock köpt borago och smörjt in i tre dagar nu och gjort under. Har kunnat kamma bort stora skorvbitar och han kliar inte längre när de e smörjt. Hur har ni gjort på bästa sätt för att få bort mjölkskorven? Har den kommit tillbaka sen? 3. Utslag/eksem i pannan, ca halva pannan har han nå rött utslag på, känns fuktigt även när det inte är smörjt och nu har det även dykt upp på kinden. Pratar man med sjukvårdsupplysningen lr BVC så är det helt normalt och jag ska bara smörja med fet salva, vilket inte verkar hjälpa. Ngn som vart med om liknande? Det verkar inte va värmeutslag heller, ev de på kinderna men inte det i pannan. 4. Sovrutiner. Hur sover era små? Inatt var första natten min sov igenom helt, somnade dock vid elva på kvällen å sov till åtta.. I vanliga fall vaknar han en gång under natten och äter sen somnar om.

2013-07-08
Ampan
Ampan

Min son var 6030 g och 61 cm lång på tre månaders kontrollen 12 v. Han sober inland 11-6 typ och ibland vaknar han en gång för att äta. Sen somnar han oftast om vid 8-9. Och en längre stund på dagen men alla dagar är ganska olika

2013-07-17
Idussen
Idussen

Vår dotter är 12 veckor och vi mätte henne vid 9v.

Då var hon 60 cm och 5740g. Hon har växt 1cm i veckan och ca 250g, så jag gissar 62cm och 6300g kanske vid 11v. Hon ligger en bit över kurvan. Ska mäta henne på tisdag igen. :-)

Hon sover ganska bra på nätterna nu. Somnar ca 23 och sover till 5-6, vaknar och äter och sover ett par timmar till, äter mer och slumrar en stund.

2013-07-17
Mikka85
Mikka85

Om man har honom vänd mot sig så gnider han gärna ,med huvudet fram å tillbaka med pannan emot exempelvis min tröja. Så de verkar klia en hel del, dock inte när det precis är insmort.

2013-07-08
Ampan
Ampan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...