App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

någon campingvan??

Vi har köpt tält och ska campa på öland om ett par veckor... (7-manna, 35 kvm, luftmadrasser och värmelampa bl.a.) Äldsta sonen fyller 6 år på campingen, sen har vi en 3,5-åring, färsk 2-åring och en bebis på snart 4 månader... Vi ska packa så lite som möjligt, men finns det något som ni inte kunde campa utan? Det viktigaste/bästa som är ett `måste`att ha med? Övriga tips emottages gärna.

2013-07-05
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

vi köpte förresten en eldriven kylbox igår, så kan vi åtminstone äta frukost i tältet... sen hade vi en tanke på att köpa en sån där liten grill för typ 149:- på ica så vi kan grilla korv och grönsaker på kvällarna, kanske... nu har vi väldigt begränsat med plats i bilen så vi kommer antagligen skänka grillen till campingen sen innan vi åker... men vif år se... beror lite på utbudet på campingen också...

2013-07-09
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

Vi har köpt en sån där värmelampa som ska värma tältet och ta bort fukten som kan uppstå, det ger ett svagt ljussken också, det ska hänga i taket (tältet är 205 cm högt)

Regnkläder, ja, det hade jag inte tänkt på... men det ska väl med då...

Vi ska ha med oss syskonvagnen till dem två minsta, den har shoppingkrokar så vi slipper bära på kassar och ryggsäckar...

Diskgrejer, kortlek och myggmedel skriver jag upp på listan!

Tältet har spännband/snören i neongult, dem är verkligen lysgula och lyser i mörkret :D

2013-07-09
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

Som man köper extra och stoppar i den vanliga

2013-07-05
solskensmamman
solskensmamman

Vi har ingen värme, men innersovsäck av fleece.

2013-07-05
solskensmamman
solskensmamman

Kortlek eller liknade som inte tar mkt plats. Myggmedel. Babywatchen om bebis sover kan man ändå röra sig lite grann. Om tältet inte har snören i tex neongult brukar det vara bra att knyta tex röda platsband i de snören som är nära ingången. Så syns de bättre och man slipper snubbla på dem.

2013-07-05
solskensmamman
solskensmamman

Diskgrejer (medel, borste/svamp, balja)

2013-07-05
Enbom
Enbom

ok, Kortet har sambon beställt...

vattendunk och sovsäckar har vi... campingstolar och bord har vi också...
diskuterar just att köpa kylbox, men frågan är om vi ska ta en eldriven... Bestick och sånt får vi packa med hemifrån då.

Det vore ju ett stormkök då... har velat fram och tillbaka om det... vi tänkte äta ute varje dag, men kanske skulle man köpa ett ifall... Vi ska ha med en vattenkokare till pulverkaffe och välling.

Vi ska boka med elplats.

2013-07-05
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...