App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

och mens igen ...

Vi har en jättefin dotter på ett år, men vill gärna ha ett barn till. Hon kom till via IVF. Vi har försökt nu flera gånger men utan framgång, jag är visserligen inte lika deppig som innan våran dotter, när det inte funkade, men min bm sa att många blir gravid på vanligt väg efter ivf, när man inte hittat nån orsak till barnlösheten. Har nu bokat en tid på IVF-kliniken igen, men kan ju inte släppa det och försöker fram tills dess o blir besviken igen, när det inte funkar. Min man är ju rätt negativt o tror inte allts att det kommer funka på vanliga vägen. Har inte nån som jag kan verkligen prata om det.  Varför funkar det inte för oss? Vet att ni inte ha nåt svar på den frågan, men kan ni göra mig lite mod ? Och ge mig tips hur jag inte tänka på det hela tiden? Har svårt att släppa det, båda min man och jag är inte 25 längre, vi har inte lika mycket tid på oss :-) Tack så mycket på förhand!

2013-07-04
Sweden
Sweden

Tack snälla ni, jag kanske släppte taget när vi gjorde IVF. Ska snart på semster med familjen och sa att vi ska njuter av det i stället och sedan är det redan den bokade tiden... hoppas jag kan koppla bort det under semestern.

2013-07-04
Sweden
Sweden

Det kan absolut funka. . för min mamma tog det 10 år innan jag blev till. . då hade de gett upp för länge sen. .
de hade accepterat ett liv utan barn men så kom jag. .. å så kom min bror mindre än 2 år efter helt på egen hand. . ;-)
sen har jag läst att de flesta graviditeter inte blir till under det första året man försöker så än är ni n inte " långsammare" än " normalt".
Tänk som så att ni bokar tid å tar det sej inte själv får ni hjälp på traven så tar det sig då ;-) håller tummar å tår!

2013-07-04
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...