App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

vattnet?

Kan vattnet komma lite i taget? Är det färglöst eller färgat? Luktar det något specielllt? Kan det komma även om man inte märkt av någon slempropp? Upptäckte när jag reste mig upp att mina trosor var helt våta, dem är vita och ser bara ut som dem blivit våta. Luktade inget särskilt, så var ju inte kiss iaf. Känner mig inte varm eller svettig direkt men kanske har svettats mycket ändå, vet inte. Känner mig enormt konstig i kroppen, varit på toa minst 8ggr o gjort nr 2 som är helt löst. Ännu fler ggr för att kissa. Känner mig lite frusen/febrig, dålig dag med foglossningen och som sagt en allmänt konstig känsla. Är så rädd att jag över tolkar allt jag känner så vågar inte ringa in o fråga på förlossningen, inte ens pratat med min sambo om det även om hon märker att jag går undan o vilar mesta dels..Är 20dagar kvar till bf idag. Hade enormt mycket förvärkar natten till igår, som var rytmiskt jämna. Vågade inte ringa in o fråga då heller fast jag hade jätte ont. Varit lugnt igår på dan och idag med. Bara vanlig molande värk och sammandragningar till o från..

2013-07-04
loveisjustyou
loveisjustyou
Barn på 3 år och 9 månader

ingen bebis på G, blev hemskickad. :( Pys läcker lite lite som inte var nån fara och CTGn visa återigen inga sammandragningar trots att jag kände flera. Bebis hjärtljud steg dock när jag väl hade ont, vet inte om det har ett samband.. Så får vänta på pyret lite till.

2013-07-05
loveisjustyou
loveisjustyou

Hej där när jag väntade mina tvillingar så gick vattnet men att de sipprade de började på söndagen å hull på till tisdagen ! Åkte upp till sjukhuset å kollade läget de va lugnt dom ville gärna ge mig en tid för igångsättning på måndagen men de ville inte jag så ja gick med de lilla blöta i två dagar tills de satte igång själ på onsdagen de luktade inget ! Tyckte lite synd om läkaren som fick floder av vatten över sig på förlossningen , för de va bara en sidoblåsa som hade börja läcka vatten :)

2013-07-05
Malinnovember
Malinnovember

En liten bebbe snart då :) hoppas det går bra för dig å att du kan sova inatt :)

2013-07-05
Ida_h82
Ida_h82

Ringde in då det kom mer klar vätska i sängen och fick mer sammandragningar. Dem bad mig klocka dem o ringa in om dem kom med 5min intervaller eller mindre. I Annat vila och höra av mig imorn bitti för en koll. Dem är ca 6-7 min intervaller nu, men tänkte försöka sova lite då det inte gör jätte ont och vill helst inte köra nu mitt i natten.. Så avvaktar lite till. Tack för era svar och stöd!

2013-07-05
loveisjustyou
loveisjustyou

Ring förlossningen! Viktigt att du kollar upp om det är vattnet eller inte! Är det vattnet får du inte gå mer än 72 timmar från första droppen pga infektionsrisken. Det är ju deras jobb att finnas där för dig så inget kan vara pinsamt eller besvärligt för dem för då är de på fel arbetsplats!

2013-07-04
InezFinez
InezFinez

hanifa247: har vart massa på sjukhuset under graviditeten för haft mkt strul, så känns som jag oroar mig för mkt. Jobbar dessutom på sjukan o bor i liten stad så känns konstigt bara. Ingen som tyckt jag åkt in i onödan innan eller sagt något. Men är rädd att folk ska tycka det.. Avvaktar tills imorn får vi se om ja inte mår sämre i natt.. Kanske bara börjar bli nervös över allt.. y

2013-07-04
loveisjustyou
loveisjustyou

Jag har haft sådan flytning kanske sista 2-3 månader. Sista väckor blir det mjölkfärgat utan lyckt men om du inte känner dig som du brukar då ska du söka hjälp. Varför vågar du inte prata med nån?

2013-07-04
hanifa247
hanifa247

Mitt vatten gick på morgonen men rann lite hela tiden under dagen tills värkarna kom igång. Luktade inget och var helt klart.

2013-07-04
Superhallon
Superhallon
Barn på 3 år och 11 månader

Mitt gick lite i taget det rann under två dygn tills bebis kom. Någon slempropp hade jag inte sett och det var ganska färglöst luktade lite men inte så mycket. Lägg i en binda och blir den full så är det vattnet så sa dom på fl till mig

2013-07-04
Idussen
Idussen

det med vattnet vet jag tyvärr inte då dom tog hål på min fosterhinna på förlossningen

2013-07-04
majbarn5
majbarn5
Bebis på 4 månader

finns inga dumma frågor ring förlossningen och fråga du får säkert komma in och bli undersökt så du slipper oroa dig. Prata även med din sambo du behöver bara säga att du tror det är på gång

Lycka till!

2013-07-04
majbarn5
majbarn5
Bebis på 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...