App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Är något fel? :/

Jag har ända sen våran underbara dotter föddes (1 mån på söndag ) känt mig jätte konstig, jag är ständigt trött och då menar jag TRÖTT.. Har jätte yrsel fast jag står upp och noll matlust.. Även huvudvärk. Och jag har rasat i vikt väger till och med mindre en vad jag gjorde vid inskrivningen på mvc. Är detta normalt ? Är det fler som haft dessa problem och borde jag kontakta vårdcentralen! Kan tillägga att jag även hade havandeskapsförgigtning sista graviditets veckorna om det kan få någon slags följd efteråt? Jag är helt förvirrad av att inte veta om detta är normalt eller inte..

2013-07-04
Jessicahed
Jessicahed

kuttrin - tack för dina ord :) jo jag ska på koll tisdag morgon och ta blodtryck osv så jag ska be dom kolla urin också! Jo man får passa på vila när man kan.

2013-07-05
Jessicahed
Jessicahed

Järnbrist? Jag skulle fortsätta med järntabletter efter fl. Förlorade dock en del blod då också..

2013-07-05
minstjarna
minstjarna

Ceylin- jag har hade förlossnings depression förut, med mellersta barnet. Jag vet hur det är och det var helt annorlunda. Jag är lycklig av varje stund och gläds av varje minut med min dotter. Vill inte missa 1 minut. Jag var mest fundersam på varför jag blir yr och trött.

2013-07-05
Jessicahed
Jessicahed

Kan vara förlossningsdeppression, symtomen påminner om det

2013-07-05
Ceylin
Ceylin
Barn på 1 år och 11 månader

Jag hade dåligt blodvärde under förlossningen och dom hade extra koll på BB. Nu vet jag inte vad det ligger på eftersom jag inte varit på någon koll, det här med vikten är skrämmande eftersom vi pratar mer en 15kg på 3 veckor :/ och yrseln kommer när jag minst anar de. I morgon skulle jag ringa till en (dietist) på rehab som ska hjälpa mig att få upp aptiten och lägga vikten på jämn nivå och på tisdag morgon ska jag in för provtagning så jag hoppas dom kan hjälpa mig och eventuellt hitta något om det är något fel. Men det är obehagligt när man mår såhär och inte vet vad som är fel.

2013-07-04
Jessicahed
Jessicahed

Hur var ditt järnvärde då du skrevs ut från BB? Jag hade samma symptom som du, utom viktnedgång. Var dock medveten om att det berodde på järnvärdet och mådde mycket bättre efter dryga 2 veckor då jag åt järntabletter varje dag.

2013-07-04
ChildofJune
ChildofJune

Vad skönt. Hoppas de kan komma på vad som eventuellt är fel. Jag väger också mindre än innan jag blev gravid (2 kg mindre), och lite yrsel när jag böjer mig ner, reser mig upp osv. Men jag hade då bara magen som var stor under graviditeten, den försvann på ett par dagar efter förlossningen, och min son är dessutom rätt stor och kräver mkt mat, medans jag är liten i kroppen och har svårt att orka äta så mkt som jag borde. Så jag tror helt enkelt min viktnedgång och yrsel beror på det. Blir det inte bättre ska jag också kontakta vårdcentralen :)

2013-07-04
Hnoss
Hnoss

Jag kontakta dom och fick tid för provtagning och undersökning.

2013-07-04
Jessicahed
Jessicahed
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...