App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ny linsfråga?

Jag har just varit å hämtat mitt första "halvår" linser.. Kikade lite på nätet om det kanske skulle vara billigare å beställa dem där men det verkar vara samma pris å tom billigare där jag köper dem nu.. Hur som helst så läste jag lite å då står det att de linserna jag har används som månadslinser eller om man vill dygnet runtlinser! Det är inget som optikern sagt något om. De har iofs inte heller sagt att jag ska ta ut dem vaje kväll iofs.. men hur som helst så är det ju apbra om jag kan ha dem dygnet runt, tänker iaf vid tillfällen då man sover borta en natt eller så.. att man inte behöver släpa med sig vätska osv utan man kan helt enkelt sova lugnt! Jag vet att många ajg känner med linser använder dem dygnet runt även om det ine är sådana linser men jaja..  tror ni man vågar, jag vill ju absolut inte göra något som kan skada min syn mer liksom.. helst inget slarv med linserna :P

2013-07-03
osisen
osisen

Jag har biofinity månadslinset som kan bäras dygnet runt, det sa även min optiker, bara jag tog ut och gjorde rent dom då och då! Har funkat hur bra som helst på mig :) han sa inget om att det kunde skada synen, däremot hade jag ett annat märke från början men fick byta till biofinity då den släpper igenom mer syre och består av mer vätska som jag förstod det :)

2013-07-03
anniz1982
anniz1982

de jag har ska man kunna ha i 2-4v.. de släpper igenom syre och fukt å ska fungera som ögat typ.. står det i beskrivningen..

2013-07-03
osisen
osisen

ok.. därför de inte sa nåt då men det borde väl va ok å ha dem en natt eller två någon gång ibland iaf tänker jag om man nu ska kuna ha dem dygnet runt i 2-4v enligt tillverkarna :-)

2013-07-03
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...