App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Besviken

Läkaren från kk ringde idag.. Vi skulle ses i augusti och gå igenom provsvar.. Hade väntat mig denna veckan faktiskt efter att ha pratat med barnmorskan för två veckor sen.. Ja vill så gärna veta varför bår pojke blev en ängel.. Fast det kanske inte äns finns svar! 3 veckor sedan idag.. Och jag saknar honom massor!!

2013-07-03
Linz
Linz
Barn på 2 år och 6 månader

Jo de berättade att de fanns stor chans att vi inte kommer få reda på varför.. Men de fanns en missbildning på navelsträngen.. Vill få svar på om det var den som tog honom ifrån oss... :(

2013-07-12
Linz
Linz
Barn på 2 år och 6 månader

Saknad försvinner nog aldrig... Hoppas du får svar snart och att det kommer att lugna.

Tror dock att det är svårt att få ett svar på varför. Det är inte mindre orättvist eller tomt ändå.

Lider med dig. 

Smärta går över med tiden sägs det. Det är bara olika på hur lång tid det tar. Men ett barn man längtat efter går inte över. Man bara tänker på annat till slut och börjar glädjas för annat.

En vän gick igenom det samma...

2013-07-12
RallyD
RallyD

De handlar mer om semester tider o att de vill ses läkare o bm som varit inblandade.. :/ ja kan vänta.. Blev bara så besviken för ja trodde vi skulle träffas denna vecka!!! :(

2013-07-03
Linz
Linz
Barn på 2 år och 6 månader

Om det finns svar att få så kan ni väl få dessa? Ring och fråga. Kanske vill de träffas så sent för att ni ska hinna bearbeta det hela lite mer?

2013-07-03
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...