App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Matstol... Hmmm?!

Står o väger mellan -stokkes tripp trapp, -hokus pokus, -ikeas BLÅMES, eller är det onödigt att lägga pengar på d o lika bra att köra på den billiga -ANTILOP från ikea? Hur tänker ni?

2013-07-02
Adde86
Adde86

vi har en Brio Sit, älskar den stolen, båda tjejerna satt/sitter jättebra i den! Sen har vi även en Antilop, den används flitigast just nu då lillan 9 månader äter själv så det blir väldigt kladdigt, ovh den är bara att duscha av..

Brio sit ju en "tripptrapp" den med, stora hade den till hon var drygt 2,5 år men hon är väldigt lång och benen började ta i bordet för henne, så då fick lillan ta över den.

2013-07-03
Yrwen
Yrwen

Vi har köpt en basson baby matstol på Jollyroom just nu halva priset så den kostar 695 plus frakt den kan dom precis som en tripp trapp även ha sedan när de blir större ska även köpa Ikeas billiga att ha i bilen när man åker bort

2013-07-02
Idussen
Idussen

Vi har en blåmes och en stokke. Blåmes är jättebra tills barnet är typ 1,5 år, sitter jättebra i den och lite högre. Tripp trappen är toppen nu när sonen är 2 år. Och den går ju använda jättelänge :) tål hög vikt med! Vi har en antilop ute med men den gillar jag sådär, dock är den bra att ta med och vi tycker den är bra ute på sommaren.

2013-07-02
Superhallon
Superhallon

Jag har oxo tittat på begagnade tripp trapp på blocket. Många e dock slitna, eller så säljs de utan bygel osv. Men ska titta vidare. Vill gärna ha tripp trapp just för att den e så stabil, men e extremt dyr, dock har den 7 års garanti! Inte många barnstolar som har. Antilopen har jag köpt så sonen kan ha hos sin mormor o farmor. Så jag får se hur inpad jag blir av den, ifall den hamnar hos oss oxo 😊 tack för feedbacken tjejer!

2013-07-02
Adde86
Adde86

till grabben hade vi antilop. . funka kanon. . den e ful men sjukt bra helt ärligt. . körde det samma till dottern men hon började klättra ur å krångla med selen så vi bytte till en vanlig hög som å valde då tripp trapp eftersom de är breda å stabila å hon egentligen va lite liten för å byta till sådan stol då.
å trots att tripp trapp e ful så e den åxå jävligt bra!
köpte min begagnad jättefint skick med båge (som vi förstås aldrig använde) för 400kr.. tycker det var helt ok. .

2013-07-02
osisen
osisen

Antilop har vi och den är så smidig och rengöra. Perfekt med det lilla bordet oxå. När min som har vuxit ur antilopen blir det nog en stokke eller brio (som har fått bäst i test) matstol.

2013-07-02
suuuperstar
suuuperstar

Vi har en antilop. Sonen sitter ju bara där under måltider så, finns så mycket annat att lägga pengar på

2013-07-02
Liisa89
Liisa89

Vi hade antilop först, har fungerat utmärkt. Sen köpte vi en begagnad stokke och den har dottern nu utan bygel. Skulle dock aldrig köpa en stokke till fullpris.

2013-07-02
ChildofJune
ChildofJune

antilop är superbra. men vi har stokkes tripptrapp för de sitter så bra i den när de är större. vår tioåring använder fortfarande sin...

2013-07-02
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...