App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ingen barnvakt!

Hej! Beräknad 8/7. Helgen innan är alla bortresta så om bäbis vill ut har vi ingen barnvakt!!! Hur gör man då? Vill inte ha med mig tvååringen till förlossningen... Funderar på att åka till mina föräldrar som bor 4h bort och om bäbis vill komma ut så får man väl föda där. Får man göra så? Ngn som fött på annat sjukhus?

2013-07-01
Puffla
Puffla

Mina föräldrar bor ca4h bort o jobbar så det e inte helt enkelt att be dom komma hit tills bäbis väljer att komma ut... Tror många med mig har samma problem. Vill inte direkt lämna bort sonen till ngn som han inte känner heller, då känner inte ja mig trygg direkt. Nu ordnar det nog sig om inte alla mannens släktingar åker bort! ;-)

2013-07-10
Puffla
Puffla

Ja klarade mig! Ingen bäbis i Skåne! Nu har ja gått över en dag... Suck.

2013-07-09
Puffla
Puffla

Ok, men de blir inte sura/arga att man är o hälsar på sina föräldrar två dagar före bf? Ska fråga min bm idag om ja kan få journalen ifall vi åker ner till Skåne.

2013-07-01
Puffla
Puffla

ja åk till dina föräldear alternativt är ju att din man får vara hemma med tvååringen.. kanske trist å missa sitt barns födelse men eran tvååring måste ju vara prio ett. men hade jag kunnat vara hoa någon som tex dina föräldrar hade jag gjort så!

2013-07-01
osisen
osisen

Man får föda på vilket sjukhus man vill. Förhoppningsvis har de plats då. Kan inte din föräldrar komma till er över helgen istället?

2013-07-01
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...