App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

klippa tungbandet

Hur många av er har fått vara med om att eran bebis har haft för kort tungband och behövt klippa? Redan på BB såg läkaren att det var väldigt kort men han ville inte klippa det. I över 2 månader hade min son konstant ont i magen pga han fick för mycket luft under amningen. Utan amningsnapp hade han inte kunna amma överhuvudtaget. Två månader som kändes som flera år.. till slut fick vi iaf hjälp och nu känns amningen som något underbart!

2013-07-01
Righto
Righto
Barn på 3 år och 4 månader

Kort tungband kan även ge problem med talet så det handlar ju om utvecklingen som blir lidande också. Riktigt dåligt att de säger så, man får stå på sig! Fast det borde man ju inte behöva..

2013-07-02
Righto
Righto

Jag har pratat med barnmorskorna på BVC men de rycker bara på axlarna känns det som.. Tyckte det var onödigt lidande för min son som dessutom fick utskrivet för mycket järndroppar (7 v förtidigt född). 15 droppar per dag istället för 6 st... Så ont i magen och bajsade var 8e dag. Reaktionen jag fick var: rekordet är ingen avföring på 3 veckor! Så förtroendet för sjukvården har fått sig en smäll. Tänkte bara upplysa om tungbandet för läkarna gör det ju inte iaf ^^

2013-07-01
Righto
Righto
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...