App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hungrig 24/7

Jag är alltid hungrig, även efter jag har ätit mina måltider. Det sägs att man borde inte äta stora måltider annars  för man halsbränna, och det är sant, men samtiditg är jag ständig hungrig även när jag äter mellanmål. Är det normalt? Förslag om en mättig mellanmål eller nåt.

2013-06-29
Wilhelmine
Wilhelmine

Proteinrik mat är bra, mättar bättre... Typ keso och frukt/bär, macka med makrill, gröt...

2013-06-29
Yrwen
Yrwen

Tack för tipset !!!!

2013-06-29
Wilhelmine
Wilhelmine

Jag åt jämt! Hade godis och choklad bredvid sängen, hade även massa goda burk yogurtar och risifrutti i kylen så jag kunde springa o äta. Är fortfarande så hungrig nu under amningen

2013-06-29
Liisa89
Liisa89

På natten går jag upp och tar en frukt och ett glas mjölk, på dagen brukar jag värma på välling. Gott och fyller magen bra ett tag. Sen har jag alltid tonvis med frukt och grönt hemma som jag smäller i mig när hungern slår till. Eller blandar frysta bär med mjölk och mixar till en god smoothie :) Oj vad nyttig jag lät.. kan tillägga att kakor och godis också brukar slinka ner :D haha

2013-06-29
MillisG
MillisG

Har haft det likadant! Men åt typ havregrynsgröt och drack mkt mjölk... Smoothies... :-) Testa keso kanske? Åt också yoghurt konstant typ :)

2013-06-29
1katarina1
1katarina1

I slutet av min graviditet var jag ständigt hungrig och då kände jag bara strunt samma och åt hela tiden ;) försökte äta mycket frukt men det blev en del onyttigheter också, jag orkade inte äta så mycket åt gången men som sagt desto oftare. Blev otroligt sur om jag inte fick äta.

2013-06-29
DollyPolly
DollyPolly
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...