App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

En hård resa!

Jag bestämde mig mig nig egentligen under värkarbetet på förlossningen, och sa även till min sambo då, att vilket helvete de än kommer bli så ska våra barn få ett till syskon.. Och jag tänker mkt på detta, och vill så gärna ge min dotter ett syskon att kunna vara tillsammans med.. Få uppleva den där syskon kärleken! De känns fruktansvärt hårt.. Men jag har bestämt mig att vi ska försöka igen så snart det går.. Jag vet att det kommer bli en helvetes resa.. Ett riktigt helsike!! Har läst runt mkt på nätet.. Eftersom ja trott att de e jag som är helt knäpp som äns funderar på detta efter precis förlorat vårt barn.. Och ja fann att de flesta tänker som jag.. Inget kommer någonsin ersätta vår vackra pojke.. Men man saknar ett barn.. Ett barn att dela med sin dotter..

2013-06-29
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Efter att ha levt ett hårt Liv.. Så lär man nog sig på nått sätt att hantera jobbiga och svåra stunder.. Fast ja vet inte.. Tack.. Fick en broschyr om den föreningen och tänkte kolla upp den!

2013-06-30
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Vi har pratat mkt om detta.. Och vi kommer även börja gå hos en kurator nästa vecka.. För jag vill verkligen inte att mina barn ska få lida för vår sorg..

2013-06-29
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

här kommer säkert låta lite fel, men jag tror att man alltid kommer att sakna ett barn, oavsett hur många man skaffar. Och ni är ju faktiskt ett barn kort så det stämmer ju!

Men jag hoppas att ni bearbetar det som har hänt innan ni sätter fler barn till världen, min rädsla är att ni då inte ser det barn ni har utan det ni saknar....

2013-06-29
Yrwen
Yrwen

Min mamma fick mf i vecka 39 och hon blev igångsatt i vecka 37 med nästa pga oro för vad som hänt innan! Lycka till, kärlek o styrka till dig o familjen.

2013-06-29
jessicamalin
jessicamalin

bra! då känner man sig tryggare.

stort lycka till

2013-06-29
solskensmamman
solskensmamman

Ja ja frågade faktiskt om just igångsättning.. Kommer ju aldrig våga gå 40 veckor.. Och så blir de sa bm.. Har bestämt mig även för att ha samma bm.. Ska fråga om det med.. Hade turen att få samma me bägge mina barn.. Och vill absolut att även ha henne t nästa!!

2013-06-29
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

Jag tycker du är så stark och gör det rätta. Man ska ha syskon och jag tycker så synd om de som inte har det bara för att föräldrar valde det. Om du kan ha fler barn så varför inte. Det kommer göra dig mycke gladare. Lycka till ;)

2013-06-29
hanifa247
hanifa247

lycka till!

du/ni kommer att få fler kontroller och ev. planerad igångsättning - för att få en tryggare graviditet.

 

inte alls jmförbart, men när vi hade haft 4 MF varav 2 efter v. 12, så hade jag en deal med min BM - blev jag orolig så behövde jag bara åka in och sätta mig i deras väntrum. så tog de ett extra hjärtljud mellan två patienter (den BM som blev ledig först) . så jag behövde bara vänta några minuter - inte dagar eller veckor - för att få veta att den levde

2013-06-29
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...