App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

insamling kläder o dyl..

jag brinner ju för välgörenhet, skänker allt till erikshjälpen lr om jag vet ngn som skall iväg till områden där hjälp behövs. Drömmen är att kunna åka ner själv med ngn till barnhem o lämna. Nu undrar jag om det är ngn i göteborgs trakten som vet ngn insamling som pågår lr kanske själv ska iväg då jag har en del nu..

2013-06-29
jenccy
jenccy
Barn på 2 år och 10 månader

@atlantis, ingen aning men det skall jag kolla upp :)

2013-06-30
jenccy
jenccy

De brukar ha insamling till vitryssland i Kungsbacka varje höst och vår har de inte det i Göteborg också ?

Skänkte alla mina bebiskläder förra året (vi skulle ju inte ha fler barn) och nu hade jag behövt dem om 4 v kommer en till liten prins .

2013-06-30
Atlantis
Atlantis

när jag rensar ur kläder hemma så brukar jag åka direkt till ett härbärge och lämna. då vet jag att det går direkt till de som behöver och känns bra att kunna värma en hemlös. de blir jättetacksamma! :)

2013-06-30
Johanna92sthlm
Johanna92sthlm

just därför vill jag åka själv men det är omöjligt nu, får jag chansen skickar jag med när folk åker ner personligen och skänker.

2013-06-30
jenccy
jenccy

Miljömässigt är det ju fortfarande bättre. Vill ju såklart att det ska gå till välgörenhet. Man kan ju skänka till stadsmissionen med så får våra hemlösa dom.

2013-06-30
Liiina89
Liiina89

Jag slänger aldrig! Först låter jag familj och vänner ta det dom vill ha sen lägger jag resten i emaus eller majornas. När det gäller möbler går de mesta till erikshjälpen.

2013-06-30
Liiina89
Liiina89

Fint av dig, det finns på tok för många människor som väljer att helt sonika slänga helt felfria kläder o.dyl!
Min kusin hade utrensning hemma och fick ihop flera stora kassar kläder till både barn och vuxna, leksaker och annat. Det tänkte familjen slänga för det var för "omständigt" att åka och lämna in det till välgörenhet?! Jag tog beslag på alltihop, behöll månget och skänkte resten.
Brukar ta med väskor fulla till Thailand och ge bort innehållet i byn där min mamma kommer ifrån och där många släktingar nu bor kvar. Det är en fattig by så alla uppskattar det enormt och det ger mig en obeskrivlig varm mysig känsla i kroppen!

2013-06-29
Bursjoeoe
Bursjoeoe
Barn på 3 år

Jag brukar skänka alla mina kläder till UFF. Lägger in i deras insamlingslådor så e både jag o nån annan nöjd. Tror dom kläderna åker till afrika. Just nu har jag två påsar m kläder som ska skänkas.

2013-06-29
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...