App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

insamling kläder o dyl..

jag brinner ju för välgörenhet, skänker allt till erikshjälpen lr om jag vet ngn som skall iväg till områden där hjälp behövs. Drömmen är att kunna åka ner själv med ngn till barnhem o lämna. Nu undrar jag om det är ngn i göteborgs trakten som vet ngn insamling som pågår lr kanske själv ska iväg då jag har en del nu..

2013-06-29
jenccy
jenccy
Barn på 3 år och 11 månader

@atlantis, ingen aning men det skall jag kolla upp :)

2013-06-30
jenccy
jenccy

när jag rensar ur kläder hemma så brukar jag åka direkt till ett härbärge och lämna. då vet jag att det går direkt till de som behöver och känns bra att kunna värma en hemlös. de blir jättetacksamma! :)

2013-06-30
Johanna92sthlm
Johanna92sthlm
Bebis på 7 månader

just därför vill jag åka själv men det är omöjligt nu, får jag chansen skickar jag med när folk åker ner personligen och skänker.

2013-06-30
jenccy
jenccy

Fint av dig, det finns på tok för många människor som väljer att helt sonika slänga helt felfria kläder o.dyl!
Min kusin hade utrensning hemma och fick ihop flera stora kassar kläder till både barn och vuxna, leksaker och annat. Det tänkte familjen slänga för det var för "omständigt" att åka och lämna in det till välgörenhet?! Jag tog beslag på alltihop, behöll månget och skänkte resten.
Brukar ta med väskor fulla till Thailand och ge bort innehållet i byn där min mamma kommer ifrån och där många släktingar nu bor kvar. Det är en fattig by så alla uppskattar det enormt och det ger mig en obeskrivlig varm mysig känsla i kroppen!

2013-06-29
Bursjoeoe
Bursjoeoe

Jag brukar skänka alla mina kläder till UFF. Lägger in i deras insamlingslådor så e både jag o nån annan nöjd. Tror dom kläderna åker till afrika. Just nu har jag två påsar m kläder som ska skänkas.

2013-06-29
Adde86
Adde86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...