App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

nidblödning? missfall? konstig mens?

en vän försöker bli gravid. hon ska ha mens på tisdag men fick en blödning i morse. det var varken mycket eller lite och blodet är färskt men rätt mörkt. är det någon som fått missfall i jättetidig vecka? kom det mycket blod då? jag tror att jag fick missfall när jag var 16 (och tur var väl det) för jag blödde sjukt mycket ett dygn! men det är som sagt inte mycket. tacksam för svar.

2013-06-28
Litsen1
Litsen1

jag fick nyligen missfall, blödde nästan ingenting och hade inte speciellt ont i början, den andra dagen blev värkarna allt starkare och blödde nästan ingenting då heller, hade ringt vårdguiden och de sa nä men om det du får kraftigare blödningar elr VÄRKAR ska du åka in akut, oavsett tid på dygnet.. så när värkarna/sammandragningarna bara blev värre (det gick att stå ut med smärtan) så provade jag ringa gyn akuten ville dem att jag skulle åka in bara för att se om allt var bra elr om det var ett missfall. De fick kolla bebisen på ultraljud för hade SÅ ont med jämna mellanrum.. jag skulle gått in i v 15 två dagar efter det besöket, fick då reda på att hjärtat på bebisen slutat slå redan i v. 9 men att min kropp inte reagerade förrän då.. så de fick boka en akutskrapning två dagar senare. Detta var i början av juni. Lycka till! hoppas svaret hjälpte dig en aning :)

2013-06-29
Himen
Himen

jag har fått missfall i vecka 10 och jag fick jätteont på måndagen och på torsdagen hade jag så ont att jag knappt kunde stå upp och på natten fick jag missfallet. det var som att ha mens fast myyycket mer blod och så var det massa klumpar i :( höll på och blöda så mycket i 2 dagar ca och jag var tvungen att ha både tampong och binda. men det är säkert olika för alla. men hört flera som fått och då är klumparna med.

2013-06-29
najks
najks

hon har blött igår och inatt. men fortfarande rätt lite. hon har inte tagit test än. men jag tycker att hon ska vänta tills nästa vecka för ett säkrare svar.

2013-06-29
Litsen1
Litsen1

Mörkt blod är oftast inte färskt utan är så klar rött. Jag har fått MF troligtvis i v 6-9 och blödde i en vecka och hade jätteont, värst första dagen. Är det runt förväntas mens så kan det ju vara en genombrottsblödning som inte är helt ovanligt. Har hon tagit ett test?

2013-06-29
InezFinez
InezFinez

det har kommit en skvätt några gånger

2013-06-28
Litsen1
Litsen1
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...