App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Läcker vit mjölk redan!?!

Jag gick in i v 37 idag (36+0). Jag har läkt råmjölk från brösten sen ungefär mitten utav graviditeten och då har vätskan varit klar och genomskinlig. Men nu helt plötsligt så var vätskan vit! Märkte att armen var helt våt och så mycket har det aldrig kommit förut. Hur kommer det sig att vätskan redan är vit? Jag trodde att det skulle dröja tills 3 dagar efter förlossningen innan den riktiga mjölken kommit i gång! Har det här hänt någon av er också? Kan tillägga att det är första graviditeten.

2013-06-28
Josephineback
Josephineback
Barn på 2 år och 2 månader

Så var de för mig med ganska tidigt så tror inte du behöver oroa dig :)

2013-06-28
jessicamalin
jessicamalin

Jag läckte också som ett såll sista veckorna innan fl och bm sa att det bara var ett gott tecken. Hade inga problem med att amma min lilla pojke på en gång, det fanns gott om mjölk :) Första barnet.

2013-06-28
Hnoss
Hnoss

Jag är i v33 och har nu de senaste 2-3veckorna haft vit mjölk som rinner från brösten, frågade min bm om detta och hon sa att de bara va ett gott tecken på att allt kommer fungera som de ska när bäbis kommer :) .har läckt råmjölk seden v25 ungefär men då va de genomskinligt. Så du behöver nog inte oroa dig :)

2013-06-28
Barafija
Barafija

Man kan börja läcka ganska tidigt, och ju längre fram i graviditeten man kommer, desto vitare och "vattnigare" kan den bli.

Och mjölken kan rinna till tidigare än efter fl också. Minns själv hur avundsjuk jag var på en kvinna som kunde amma ordentligt direkt efter fl, medan jag satt där och kämpade :P Hon hade fler barn sedan innan, vet inte om det kan påverka. Men har en bekant som var helt kladdig av bröstmjölk (hon trodde det var svett först) direkt efter förlossningen också, första barnet.

2013-06-28
ChildofJune
ChildofJune

Okej :s vad sa barnmorskan om det då? Hade aldrig hört talas om att mjölken kunde vara vit innan förlossningen :)

2013-06-28
Josephineback
Josephineback

Okej då förstår jag.

2013-06-28
Josephineback
Josephineback

Haha vad konstigt! Blev så chockad! Hur långt efter att det hände födde du?

2013-06-28
Josephineback
Josephineback
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...