App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ligga på mage

Min son avskyr d. Men jag vill ju att han ska träna på d för d blir bara svårare o tyngre ju äldre han blir om han inte vänjer sig. Han är 11 veckor nu o från början gick han m på d men sen nån vecka tillbaka så gråter han bara, hur rolig jag än försöker vara. Han kan lyfta på huvudet men inte ta sig upp på armarna o lyfta överkroppen. Däremot e han en haj på att stå o hoppa (m hjälp så klart). Hur gör ni för att uppmuntra era små när de inte vill ligga på mage?

2013-06-28
Adde86
Adde86

Haha. Ja d gör min son oxo. D ser så himla roligt ut när han försöker sätta sig upp. D enda som kommer upp är huvudet :) Men vi får försöka hitta hans sätt att göra d på då så kmr d nog bli roligt. Men d e skönt att höra att han inte är ensam om att vara missnöjd m d o tack för alla bra tips :)

2013-06-29
Adde86
Adde86

Min är snart 4mån. Hon ogillar magläge förutom när hon har andra bebisar att titta på. Vi rullar henne som lek, och stannar lite extra lång tid på magen. Och så leka flygplan. Men att bara ligga på en filt el i bebygymmet blir skrik innan hon nuddar golvet med magen. Nu börjar hon dessutom tycka att det är tråkigt att ligga på rygg och gör små situpps i ren frustration tills vi tar upp henne.

2013-06-29
Fillie
Fillie

Min son är 8 månader och har aldrig gillat att ligga på mage och gör fortfarande inte, men det går bättre och bättre förhoppningsvis kryper han snart :)

2013-06-28
Gabriiellla
Gabriiellla

Jättebra tips! 👍Ska testa. Tack! 😊

2013-06-28
Adde86
Adde86

Min son har aldrig gillat o ligga på mage, han är lite mer än 7 månader o ogillar de fortfarande.. Men testa spegel som någon skrev, det har inte funkat här men hos många av mina vänner! :)

2013-06-28
jessicamalin
jessicamalin

Min vill inte heller ligga på mage, jag har gjort så att han har fått ligga tills han börjar gnälla. Ibland blir det 5sec ibland ganska länge och så lägger jag honom flera ggr om dagen istället. Efterhand så har han velat ligga längre och längre stunder, nu är han så stor så oftast rullar han över till rygg ganska snart:-)

2013-06-28
AnnaA86
AnnaA86

Här hjälpte det med en spegel framför :-) Om han absolut inte vill så låt han ligga korta stunder bara så han får lite träning, bättre än inget!

2013-06-28
Leiijha
Leiijha
Barn på 3 år och 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...