App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Nattskräck! och andra sömntips...

Vår son har nattskräck, mitt bästa tips är att spela en låt barnet älskar. Sonen är helt tokig i Telletubbies, så den låten har jag sparad i min spotifylista i mobilen och när han "vaknar" och skriker så spelar jag låten (ganska lågt) och han kommer genast ut nattskräcken, ibland kan det även hjälpa att ge lite vatten i nappflaskan. Detta fungerar på vår son, hoppas det fungerar för någon mer.  Ett annat tips jag har för att få en liten att lugna ner sig när han/hon absolut inte vill sova är att spela låtar från Ted Gärdestad, han är magisk för små barnöron som lugnar sig snabbt. :)

2013-06-27
anna011
anna011
Barn på 3 år

Hur vet man till 100% att barnet har nattskräck? Vår dotter låg och i stort sett gallskrek vissa stunder inatt/tidig morron, men sen tvärsluta hon och bara sov och så fortsatte hon några ggr tills hon sluta helt och sov resten av förmiddan. Hon är 2 veckor och 2 dagar gammal.

2013-07-18
Madde90h
Madde90h

Det ska jag prova! Har funderat på vad jag ska göra när vår son förtvivlat inte vaknar helt på nätterna.. Har aldrig tänkt på att musik kan lugna! Tack för tipsen!

2013-07-18
Nnathalie
Nnathalie
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...