App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

han säger att han inte tänder på mig som gravid

Vet väll igentligen inte hur jag ska reagera på kommentarerna jagh arf ått på sistone men känner att jag ändå blir sårad..... vi väntar vårat 2a barn och sambon säger att han inte tänder sexuellt på mig som gravid och tydligen inte gjorde det när vi väntade dottern heller och som det ser ut nu så har han slutat röra mig helt 6 veckor kvar..... Känns ganska så nedslående faktiskt då jag inte känner mig bekväm i mig själv som gravid och et gör ju inte saken bättre att han påpekar att det faktiskt är så som jag tror med honom blir bara så ledsen ska jag hela tiden behöva lägga undan mina behov för hans skull?

2013-06-27
flickan_89
flickan_89

Gör ngt annat än vaginalt sex då.Finns väl nästan inte en man som säger nej till att bli avsugen eller onanera åt honom. Gör det analt. Fotsex. Just do it. Att bara stoppa upp samlivet är väl inte det bästa alternativet iaf

2013-06-28
ScorpioX
ScorpioX

Tack !!!! då är det inte bara jag 3

2013-06-27
flickan_89
flickan_89

Min sambo ville heller inte ha sex när jag var höggravid, å andra sidan var inte jag värst sugen då heller! Nu vill han gärna, men jag har fortfarande lite avslag så jag vill vänta tills jag känner mig lite fräschare... Men ser fram emot att hitta tillbaka till varandra på det sättet igen, även om vi hela tiden myst och kelat.

2013-06-27
McLarsson
McLarsson
Gravid i vecka 31

En del killar kan inte sluta tänka på att det faktiskt ligger någon i sin partners magen och kan kanske inte koppla av. Det kan vara rädsla för att inte skada det men kan också vara svårt att få den sexuella känslan i kroppen som han/hon får annars, barnet rör sig och det kanske känns även för dem.

Det blir ju annorlunda med olika sexställningar när man är rund om magen. Jag vet själv även när jag inte var rund om magen om mannen ville pröva en massa olika ställningar på olika platser så kunde jag tappa suget för att det blev en massa "krångel". En del kanske tappar det fortare.

Min man kan säga en del saker klumpigt ibland och inte mena det på det sättet. Min man tycker att gravidformer är jättefint och tycker att jag är sexig (är gravid igen) och vill ha sex. Men en del tycker inte det. Prata om det tycker jag och fråga hur han känner, hur han menar och prata om hur du känner när han säger så.

2013-06-27
AnnelieeJ
AnnelieeJ
Gravid i vecka 16

Min sambo tyckte också de var svårt, han tände på mig men de sista var han rädd för o skada bebisen.. Han var attraherad men tyckte mest jag var vacker som gravid och tänkte sällan på sex de sista..

2013-06-27
jessicamalin
jessicamalin

Min man tyckte också det var svårt att se mig på ett sexuellt sätt när jag var gravid. Men han tyckte fortfarande att jag var attraktiv, det är ju två skilda saker som du inte får blanda ihop. Jag kan förstå att det kan vara svårt att tända till när ens tjej har stor mage och det dessutom rör sig där inne. Snart ska bebis komma ut och det blir ju kanske svårt att stänga ute allt och tända till, för vissa killar är det nog så. Vi hade sex ändå men inte lika ofta och kanske inte på samma sätt som innan, blev lugnare och mer mys. Försök att sätta dig in i hur det hade varit om det var tvärtom... Och glöm inte, han tycker garanterat att du fortfarande ser bra ut!

2013-06-27
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...