App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

är det dax snart?

Är i v 38+2 idag, och var hos bm i Måndags och hon kände att bebisen fortfarande inte hade fixerat sig helt, det gick att rucka lite på huvudet :/, men senare samma dag så fick jag så mycket förvärkar och som "stickningar" neråt mot bäckenet.. och det har fortsatt så sen dess, och illamåendet började för ett tag sen igen, fast i början bara på nätterna men har börjat att komma på dagarna nu med, o springer på toa heeeeeela tiden :/, Min fråga är om den lilla kan ha fixerat sig under dagen, o att det snart är dax? Eller tar det längre tid för den att fastna helt o hållet :o

2013-06-27
AnnaaJo
AnnaaJo
Barn på 3 år och 8 månader

Ingen av mina barn låg fixerade när fl startade och det gör inget, så länge de sjunkit ner en bit och inte ligger helt rörliga och fortfarande snurrar runt. Många tror att man inte kan föda om de inte är fixerade men det är alltså inte sant.

2013-06-27
emcb
emcb

okej, aa man kan ju hoppas, har bara hört att hos förstföderskor så kan den fixera sig tidigt :) men varken vatten ir slempropp har gått än tyvärr men kan få såna värkar att jag får stanna upp liksom, men det känns bara på framsidan då vid bäckenet typ, har kännt av det två gånger nu idag, o bägge två kom inom en timme :o men sen har jag inte kännt så mkt mera.

2013-06-27
AnnaaJo
AnnaaJo
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...