App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

TOKIG I BARNVAGNAR!!!

Som sagt ovan, jag är helt TOKIG i barnvagnar!!!! Hade jag haft pengar och plats hade jag haft flera stycken!!!! Har haft många genom åren, både nya och begagnade. Grejen är att jag antingen gav bort den eller slängde för att det blivit fel på den. Nu är det så att jag lånade min vagn, som jag köpte ny med liggkorg och sittdel, till min kompis som fick barn. Kommer att få tillbaka den. MEN jag var inte helt nöjd med den. Så jag köpte en på blocket!!! E på väg att hämta den nu!!! Känner mig som ett barn med julklappar!!! Jag vet att det finns fler som känner/tycker som jag..... men hur många??? ;-)

2013-06-27
Mammys
Mammys
nyfödd bebis

Jag gillar Mountain Buggys :)

2013-06-28
Superhallon
Superhallon
Barn på 3 år och 11 månader

Ni som provat så många olika vagnar. Vilken är bäst?:)

2013-06-27
ElinorI
ElinorI

Jag med, köpte en ny fin vagn när jag väntade min son men någon vecka innan han blev 5 månader så fick jag för mig att jag ville ha en ny, ville prova att ha en med svängbara hjul därfram, så sålde min och köpte en ny. Den här gillar jag ännu mer men skulle vilja ha en till vagn ( kan va kul att byta ibland ;p ) tyvärr så har jag inte plats för någon mer så det får vänta ett tag ;p!

2013-06-27
Gabriiellla
Gabriiellla

Japp vi är fler. Har hittills inte förlorat något mer än tid på vagnar då jag köpt och fixat upp några risiga saker :-D Nu ligger vi i lä med vagnar här hemma med en nyfödd, men till hösten sätter jag nog igång igen. I nuläget har vi 4 vagnar :-P

2013-06-27
Betty86
Betty86

Skönt att höra att det finns fler! Vi har 2 vagnar, en hemma vagn som får lukta både ko och gris och en fin vagn son följer med när vi åker bort. Men jag tittar på blocket på barnvagnar nästan varje dag och funderar på vad vi ska ha för syskonbarn (inga syskon på gång än) och vill byta ut fin vagnen om vi köper en större bil. Haha helt sjukt när vi har två fungerande vagnar!

2013-06-27
AnnaA86
AnnaA86

Tycker det är så mysigt med vagnar!!! Nu har.jag min hehehe!! Min man blir också tokig men de e jag som ska köra den hahaha o ska kolla på den där Facebook sidan ;-) tack för tipset!

2013-06-27
Mammys
Mammys
nyfödd bebis

Jag har haft samma vagn i snart 6år till två barn, har inte hjärta att göra av med den. Däremot kompletterade vi med en syskonvagn under en period som sedan såldes. Köpte även en terräng gående vagn för skogspromenader.

2013-06-27
emcb
emcb

Jag är likadan och min man blir galen på mig ;-) nu har jag bara två för tillfället men jag skulle lätt kunna köpa nån till! Det är verkligen kul! Men dyrt ;)

2013-06-27
Superhallon
Superhallon
Barn på 3 år och 11 månader

Var det förr värst var jag med 4e barnet, nu har jag slutat, inser att jag bara förlorar massa pengar ;) Nu har jag en emmaljunga sulky som hängt med sedan 1a barnet o han e 14 år nu, samt en UJ med liggdel samt sittdel till som snart skall på, oxå den sedan barn nr 4, sedan har vi en begagnat teutonia som vi har iom att Ujn ej går o vända mot sig.

2013-06-27
jenccy
jenccy

Haha min dotter är 5 veckor och vi har två st :P dock en bara för att ha bilbarnstolen på chassit men ändå:P

2013-06-27
Aleona
Aleona
Barn på 1 år och 10 månader

har du sett på facebook där fins en grupp som hetter barnvagnar där både säljer vagnar och en massa barnvangns tips och en massa barnvangs galningar som har 10-50 vagnar till och med mer :)

2013-06-27
BettyyB
BettyyB

Jag med! Bytt 2 ggr och var knappt 4 månader sen vi bytte o vill byta igen..... ;)

2013-06-27
jessicamalin
jessicamalin
Barn på 3 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...