App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bb-väskan...?

Jag förstår ju att man inte vill ha åtsittande kläder efter FL men ni med erfarenhet, tips på bra kläder att packa i väskan åt mamma?

2013-06-27
Plumpan
Plumpan

Tack för alla bra tips! Blir nog att köpa amningslinnen och sno sambons stora hoodies! Gravidmjukisarna kommer bog få hänga med dom också!

2013-06-28
Plumpan
Plumpan

Stora myskläder, hade amningslinne under en hoodtröja med dragkedja. Sedan använde jag mina gravidkläder ett bra tag efter så de åkte jag hem i.

2013-06-27
emcb
emcb

Har du tajta trosor på dig så rekomenderar jag att köpa ett par i storleken större för bindan du ska ha efteråt är ganska stor och tjock. Jag födde när det var varmt ute så jag hade en t-shirtklänning eller vad man kallar det bara och det var jätte skönt men sen hade jag med gravidtights för på mig så var magen lite svullen efteråt i någon dag. På en del syns inget alls efteråt. Morgonrock och egen handduk hade jag med. Hårsnodd om du har långt hår, min mor flätande det åt mig.

2013-06-27
AnnelieeJ
AnnelieeJ
Barn på 1 år och 8 månader

jag är verkligen inte för att använda one piece. men i slutet av graviditeten var det underbart att slippa byxkant under magen. den hade jag med mig och använde på bb med

2013-06-27
Litsen1
Litsen1

Jag hade med morgonrock när båda mina föddes en i juli och en i oktober. Var guld värd :)

2013-06-27
Superhallon
Superhallon
Barn på 3 år och 11 månader

Jag tog med mig en storlek förstora tights. Funka jättebra, höll den gigantiska bindan på plats utan att sitta åt eller skava. :)

2013-06-27
Jenniferhagen
Jenniferhagen

Jag hade med mig bekväma trosor, strumpor, mysbyxor, mjuk amningsbh, t-shirt och en tjock tröja. Dessutom hade jag en stor t-shirt att sova i och innetofflor. (Jag fick barn på hösten.) Jag fick stanna kvar 5 dagar så då fick ju sambon hämta mer myskläder åt mig..

2013-06-27
regiiina
regiiina
Barn på 1 år och 11 månader

Och sen hade jag köpt höga sloggy trosor, bindan satt på plats och skavde inte mot magen. Gjorde snitt!

2013-06-27
jessicamalin
jessicamalin
Barn på 3 år och 6 månader

Stora, luftiga och bekväma kläder. Jag hade såna där haremsbyxor och ett stort linne, sen sov jag i sjukhusrocken! Hur gött som helst :)

2013-06-27
jessicamalin
jessicamalin
Barn på 3 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...