App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Rädd för att amma

Jag är så rädd för att amma. Mina bröst har alltid varit en intim del av mig, jag älskar när min kille tar, slickar eller suger på mina bröst. Känns konstigt och väldigt obekvämt att mina bröst ska bli en mjölkmaskin. Är rädd för att det ska vara obehagligt, göra för ont och få såriga/förstörda bröst. Vad kan ni ge mig för tips/råd? Jag vill ju ändå försöka amma och ge det en chans!

2013-06-27
ElsaJohanna
ElsaJohanna

jag tappade all sexuell känsel i brösten under amningsperioden.. då blev de bara för att husera mat..
jag fick sår åxå.. gjorde jätteont.. inte speciellt mysigt heller.. men jag valde å göra det jag tror e det bästa för mina barn å eftersom amnibgen fungerade så valde jag att helamma båda mina barn trots att jag inte gillar det..

2013-06-27
osisen
osisen

Kände som dig men ville ändå försöka. Ammade konstant i 2 dagar och gjorde fruktansvärt ont.. Sen försökte jag pumpa en vecka blandat med ersättning och slutade helt sen.. Ville amma men samtidigt kändes det inte bra. Man ska vara bekväm och ersättningen är bra!

2013-06-27
jessicamalin
jessicamalin

Känner precis som dig, men har bestämt att jag ska prova och ge det ett försök! och blir det för jobbigt så kommer jag ge ersättning eller pumpa!

2013-06-27
Mattssonjosefin
Mattssonjosefin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...