App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tipps på resmål i Sverige

Jag har tänkt åka iväg några dagar med två barn, jag kommer ta bilen. Vill ha tipps på platser i södra Sverige eller Västsverige med bra och barnvänligt boende. Tex hotell el stugor. Ska finnas mycket roligt för barnen men samtidigt får det inte vara för stort eller för mkt folk eftersom jag är ensam vuxen. Vet ni något mysigt ställe där jag kan semestra med barnen?

2013-06-27
emcb
emcb

Borås har vi varit i rätt mkt då vi har släkt där så det blir ingen tripp dit. Har även varit på alv tidigare år och visst är det barnvänligt men det är ofta mkt folk där och långa köer till att köpa mat m.m. så det får i så fall bli när mannen är med.

2013-06-28
emcb
emcb

Ok, tack för tippset ska sätta mig och kolla igenom allt när liten somnat!

2013-06-27
emcb
emcb

Gamla Linköping, vad finns det där?

2013-06-27
emcb
emcb

Hittar inte men tips är Hembygdsparken i Ängelholm. Gratis och kul. Finns även ett järnvägsmuseum där.

2013-06-27
solskensmamman
solskensmamman

Svarade i liknande tråd för några dagar sedan... Ska se om kan hittar den.

2013-06-27
solskensmamman
solskensmamman

Känner mig inte riktigt sugen på att åka till Kolmården eller alv själv med två barn, så mkt folk där och det blir svårt att ha koll så att inte barnen försvinner. Jag vill inte att det ska bli en stress situation för mig :-) Ja inte lätt att hitta något som passar en 5åring och en 2åring och inte resulterar i en stressad mamma :-)

2013-06-27
emcb
emcb

Astrid Lindgrens värld kanske? Öland?

2013-06-27
Superhallon
Superhallon

Jag vet tyvärr inget i södra Sverige. Men här kommer ett par tips ändå!

Kolmårdens djurpark. Bästa djurparken tycker jag och alltid uppskattat av barn. Dom har ett eget hotell med vattenland.

Gränna. Det finns stugor och rum att hyra där. Gränna är litet och jätte mysigt, det finns en strand och man kan åka färja över till Visingsö. Dessutom är det nära till Jönköping om man skulle vilja shoppa för dom har ett stort shopping centrum.

Dalarna. Vi ska till Leksand i sommar, tycker det är jätte fint där. Vi har hyrt en lägenhet men man kan även hyra stugor. Det finns en strand och vattenland. Dessutom så är det inte långt därifrån till tomteland, Orsa björnpark, dalahäst tillverkningen, Leksand knäcke och dessutom är det nära till Rättvik och Mora.

2013-06-27
regiiina
regiiina
Barn på 3 år och 10 månader

?

2013-06-27
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...