App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Orättvist?

Är det bara jag som tycker det är så jädra orättvist att man själv får sitta hemma och glo för att man är höggravid, medan sambon är ute och går på bio, dricker öl och har roligt? Jag känner mig så ensam och att det är så orättvist!! Bara för att han är kille och inte behöver vara fysiskt gravid... Eller är jag överkänslig?

2013-06-27
1katarina1
1katarina1

Jag gjorde det mesta under hela min graviditet, var med på fest ( drack självklart inte) osv En vecka innan vår son kom var vi på ishockeymatch. Nu hade jag iof en ganska så lätt graviditet om man jämför med en del andra så förstår om man inte vill gå ut höggravid.

2013-06-27
Gabriiellla
Gabriiellla

Jag har tre månader kvar av graviditeten och kan heller inte göra så mycket pga massa sammandragningar. Min kille är den mesta tiden med mig, då jag blir galen av att bara vara hemma. Vi har en 2-årig dotter också som han tar mycket ansvar för. De hittar på en del själva och ibland hänger jag med. Men jag håller med dig! Man blir galen av att inte klara av så mycket! Alla har ju så mycket åsikter också... "Du är ju bara gravid - inte sjuk" exempelvis.

2013-06-27
Maa_Linn
Maa_Linn

Gå på bio kan man väl göra som gravid?

2013-06-27
anjerska89
anjerska89
Bebis på 6 månader

Tråkigt.. Min sambo gjorde typ aldrig det utan trivdes bra med o umgås med mig och magen! Snart har du bebis hos dig! Kram!

2013-06-27
jessicamalin
jessicamalin

Låter inget vidare, min make har inget intresse av att hänga med kompisar, festa osv, han umgås hellre med oss, sin familj.

2013-06-27
jenccy
jenccy

Om du vill han ska må bra och vara glad då ska han tänka det samma om dig. Han borde fatta att du behöver han just nu väldigt mycke och inte orkar vara ensam. Jag och min man brukar säga att VI är gravida, inte bara jag. Han går oxo fika på dagen ibland men om 1-2 tim är han tillbaka och är med mig hela tiden. Tänk om du skulle få värk o han inte är hemma? Han får ofra sig lite tycker jag!!

2013-06-27
hanifa247
hanifa247

Det är just det att jag kan knappt röra mig nu och får bara ligga ner hela dygnet... Annars hade jag nog inte brytt mig så mkt om vad han gjorde, om jag själv hade kunnat göra saker :) Men det är därför jag känner att det är så orättvist... För han kan gå och gymma, träffa vänner på en öl, gå på bio.. Och jag kan bara sitta här :( Samtidigt vill jag inte stänga inne honom eller så... Vill ju att han ska må bra och vara glad. Men tycker det är så jobbigt och blir ledsen för jag känner att det är orättvist!

2013-06-27
1katarina1
1katarina1
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...