App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

nyfiken å privat fråga?!

satt å läste på familjeliv angående var folk (kvinnor framför allt) gör av satsen efter sex. det va intressanta svar någon bytte lakan efter varje gång de haft sex, andra gjorde ingenting, vissa duschar efteråt, andra använder tampong, bindor, handdukar osv och vissa kör med kondom bara för det e så kladdigt! Så e det någon som vill dela med sej :-) Hur gör ni när männen släpper bomben i snippan? Jag kissar alltid efter sex, blir alltid kissnödig å då brukar jag duscha av mej åxå. men jag brukar skynda lite iaf så man inte småskvätter på golvet :-D men visst.. dagen efter kan man ju ibland få en liten blöt överraskning sådär fram på förmiddagen och det e väl inte jättemysigt alla gånger...

2013-06-26
osisen
osisen

Allt kommer ut på en gång typ för mig. Så ställer mig alltid i duschen en bra stund. :)

2013-06-27
Josephineback
Josephineback

Gör det typ aldrig i sängen. När vi har sex så antingen kommer han i min mun eller ansiktet, ryggen, mage, brösten osv så då duschar jag ju såklart efteråt. När vi kört snabbis har jag gått på toa o sen haft trosskydd o duschat senare. Analt samma.

2013-06-27
ScorpioX
ScorpioX

Har toarulle i sängbordslådan. Efteråt tar jag papper och håller mot tills jag kommer till toan sedan får det rinna medan jag oftast behöver kissa :-) Men om det är sent och jag inte orkar duscha av mig torkar jag med en tvättservette och sätter ett trosskydd i trosorna eller viker en bit papper och lägger i. När vi gjorde en utredning för många år sedan eftersom vi inte blev gravida fick min man lämna in ett spermaprov, kan säga att jag blev förvånad över hur lite det är i en satts ;-) Men vi använder glidmedel och så bidrar ju jag med lite blött också så det är väl inte konstigt att det blir kladdigt efteråt :-) Vi byter aldrig lakan, orkar inte det sent på kvällen. Blir sällan kladd i sängen bara någon liten fläck i så fall.

2013-06-27
emcb
emcb

byter ni alltid lakan albana? även om de e kladdfria så att säga? för det blir ju ett rätt stort projekt särkillt mitt i natten å börja bröta med det å om man har sex ofta :O blir ju massor av tvätt :-)

2013-06-26
osisen
osisen

Brukar ta handen och fånga kladdet, och gå till toan och tvätta av mej och kissa:-)

2013-06-26
Emeliek85
Emeliek85

Torkar med papper påväg till toan, kissar och ibland tar jag en snabbdusch. Gör inget mer än så och tycker inte jag märkt av något som gjort att jag behövt trosskydd eller binda efteråt.

2013-06-26
Hnoss
Hnoss

Kissar bara! :)

2013-06-26
Liisa89
Liisa89

Kissar och torkar lite extra bara:-)

2013-06-26
AnnaA86
AnnaA86

Går på toa och duschar av de värsta o sen trosskydd :)

2013-06-26
jessicamalin
jessicamalin

Jag går på toa och sätter i ett trosskydd. Ibland tar jag en snabb dusch också. :)

2013-06-26
Jenniferhagen
Jenniferhagen

men fastnar inte pappret i hela snippan? alltså smulas sönder?

2013-06-26
osisen
osisen

innan jag läste tråden har jag inte ens funderat på om folk gör olika än mej :O
att man använder trosskydd osv eller inte vill ha det i sej eller använda kondom har inte ens funnits i min tanke. haha.. jaja kanske inget man funderar över men nu blev jag ju nyfiken på hur folk faktiskt gör !

2013-06-26
osisen
osisen

hoppas någon mer vill dela med sej så ja slipper skämmas själv :-)
Några bra tips kanske? ;-)

2013-06-26
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...