App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Resa med barn!

Vi ska äntligen ta våran efterlängtade semester nu till juli månad och har antigen tänkt att åka till Grekland eller Turkiet. Min fråga till er hur förberedde ni er inför eran resa! Det som oroar mig så mycket är maten! Vi tänkte ta med pulver men som jag förstår så får man inte ta med dom färdig blandade vällingen vilket gör det ännu jobbigare, hur gör man när man behöver koka upp vattnet och hur vet man att vattnet är okej? Är så stressad över allt! Fick nu en lista av Bvc så ska åka till apotek och köpa med lite inför resan, sprutorna är klara inför resa. Förlåt blev lite rörligt men hoppas ni kan ge mig goda råd. Jag är så himla orolig för hur vi ska lösa allt med matrutiner och allt....

2013-06-26
babybo
babybo

Emcb: tack vännen skönt att ni ger mig så goda råd :-) allt ska tänkas på!

2013-06-28
babybo
babybo

När det gäller det kalla vattnet har vi köpt vattenflaskor på Ica eller på flygplatsen, då är vattnet färskt och bra förslutet!

2013-06-27
emcb
emcb

Jag har rest med småbarn flera ggr och man får ta med allt som barnen behöver på flyget. Jag har packat barnmatsburkar, grötpulver i en liten plastburk, flaska med kallt vatten, termos med varmt vatten och vällingdoserare + flaska. Med det varma vattnet i termosen kan du blanda gröt. Med det kalla vattnet kan du blanda välling, det går att värma på flyget, de har vattenbad men det tar lite tid så planera! Mina har druckit kall välling som tur är. Det enda är att man får packa upp allt vid och visa på flygplatsen, allt som innehåller vätska. Så ta med det ni behöver och lite till! Tänk på att bagaget jan komma bort så jag har alltid packat mat m.m för ett dygn till bebisen. Man får även en barnmatsburk och frukt på planet.

2013-06-27
emcb
emcb

Inyourdream: Gud va bra där underlättar det lite för mig 😄💗 hoppas ni hade en underbar semester

2013-06-27
babybo
babybo

Du får ta med tetra på flyget. Eftersom det är barnmat så är det inga problem :) Flög med sonen för 2 veckor sedan!

2013-06-27
Inyourdream
Inyourdream

Tack fina du! Tack snälla alla för era grymma tips ska ta till mig allt! 😄👌

2013-06-27
babybo
babybo

Majbarn: tack hjärtat för tipsen 💗💗💗💗

2013-06-26
babybo
babybo

Biljana: ja men va bra. Anledning till färdigblandad är att hon fortfarande vaknar på nätterna och vill ha välling och hon föredrar hellre dom! Tack för tipsen !

2013-06-26
babybo
babybo

Nennan: tack det ska jag göra! Ha en trevlig resa ni med 😄👪☀

2013-06-26
babybo
babybo

vi har fått ha tetra pack med på planet även färdigblandad välling bara man tar upp och visar att man har det med sig isäkerhetskontrollen har aldrig varit något problem, kolla vad som gäller på er flygplats men tror det finns särkilda regler när det kommer till barnmat.

Har ni pulver med er be om varmt vatten på planet där kan ni ju även få kallt vatten har aldrig varit några problem när vi flygit

sen kan ni ha med er lite burkmat med så ni har något med er som hon äter,
sen kan hon ju äta de ni äter :)

2013-06-26
majbarn5
majbarn5
Barn på 2 år

Gud va snällt av er! Tack ska tänka på allt det här

2013-06-26
babybo
babybo

Har för mig att man inte får ta med färdig blandade! Tack så mycket!!

2013-06-26
babybo
babybo

Klart du får ta med tetra. Varför inte? Packa i incheckningsbagaget.

2013-06-26
solskensmamman
solskensmamman

✈👪☀💗

2013-06-26
babybo
babybo
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...