App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ska man bry sig om andra!!

Jag blir så ledsen.. 2 veckor sedan vår ängel sommarn i magen.. Allt har varit upp och ner och hjärnan funkar i te alls som den ska.. Och så får man sig en sån käft smäll.. Jag har inte haft tanken på att meddela alla begravningen.. Jag orkar i te ringa runt till hela släkten.. Inte haft tanken på att man vill skicka blommor.. Ja allt.. De enda man haft i huvudet är att man ville ha dagen ogjord.. Då får ja berättat för mig av min ena sidan släkten som bor längre ifrån att de känner sig besvikna, förbigångna och längst ner på listan.. Han ca deras barnbarn och barnbarns barn.. O min pappa kände sig inte välkommen på begravningen.. Grejen är de att vi inte e så näraoch jag har i te orkat ringa runt.. O ja har inte äns bjudit in folk t begravningen.. Uran de närmsta till oss sa till oss att de skulle komma.. O vi ville ha de litet.. Vi ville ha de så snabbt som möjligt o tankarna har legat på just den dagen.. Nu när man redan mår som en skit ska man må ännu sämre.. För de e så mkt mer synd om dem.. Hade i te ätit lugnande på två dagar.. Men fick ta mun sista piller som ja egentligen hade sparat t begravningsdagen.. Ska man behöva tänka på alla andra när mitt barn har dött.. För två veckor sedan.. Å åkte uppåt landet idag för att komma bort.. Bara va me dem ja träffat de sista två veckor à för att skippa dra upp allt å bara få va.. Det fanns ingen förståelse för det.. Jag har gjort allt tidigare för att hålla kontakt å hälsa på.. Men jag orkar i te.. Vi orkar inte.. Vår son är död och ja måste tänka på hur andra känner sig.. Vill i te komma med något egentligen.. Bara få skriva av mig.. :/

2013-06-25
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

skit i dom:( *kramar om*

2013-06-26
josefinejimmy
josefinejimmy
Barn på 2 år och 7 månader

Att din far inte kände sig välkommen på begravningen får mig att må illa. Han ska fan ringa dig varje dag och kolla hur du mår, gä dig stöd och han skulle hjälpa dig med begravningen och allting. Begravningen är ingen fest där man ska vara bjuden och ha den äran att vara där. Fan vad jag blir arg. Om de inte kan vara där för dig när du mår dålig behöver de inte vara där när du är glad heller för då behöver du ingen stöd. Bry dig inte!!

2013-06-26
hanifa247
hanifa247

Tack alla för era svar.. Känns skönt att höra att d inte jag som gjort fel.. De e skönt att kunna ventilera sig här o mellanåt.. På måndag har vi tid hos en kurator.. Ska bli skönt att få prata! Man har så mycket tankar hela tiden..

2013-06-26
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

i den situation som ni sitter i så är det ju inet så konstigt att allting inte blir som man skulle önska sig! Ni går ju igenom nåt fruktansvärt jobbigt! De borde få berättat för sig hur det känns att förlora det man älskar allra mest och sedan direkt få en utskällning för helt oväsenltliga grejer!

2013-06-26
Yrwen
Yrwen

Jag har aldrig hört talas om att man ska behöva bjuda in folk till en begravning..? Vill man så gärna komma kan man väl ringa och fråga om man inte vet datum, inte bli gnällig i efterhand. Hade en på jobbet som gick bort och eftersom släktingarna bodde så långt bort skulle begravningen hållas där istället för i vår kyrka.. Ringde till anhöriga som blev jätterörda över att jag ville komma och ta ett sista farväl. Usch jag blir riktigt sur när jag läser sånt här, lite folkvett kunde man banka in hos vissa!

2013-06-25
Bursjoeoe
Bursjoeoe

Strunta i dem och ta hand om varandra. Och begravning bjuder man väl inte in till? Jag har bara varit på en och då frågade jag när och var den skulle hållas. Och jag var ändå nära dem.

2013-06-25
solskensmamman
solskensmamman

jag tror inte folk förstår.. det går inte att förstå när man inte upplever det själv.
dom är säkert åxå utom sej av sorg men på ett annat vis och vill visa er sitt stöd och så blir det så fel!
Självklart ska du inte bry dej on detta nu. de får sköta sin sorg själva och så får de väl vara "besvikna" eller vad de nu är..
Du gör inte fel du måste få sörja själv eller tillsammans med vem du vill och hur du vill! Just nu är det du din man och eran dotter som måste vara prio ett allt annat kan vänta!
skickar styrkekramar i mängder!

2013-06-25
osisen
osisen

Jag blev helt paff.. När ja läste detta mail på midsommar.. Så ingen sömn den matten.. Jag bryr mig väldigt mkt om andra.. Så det kändes som en jäkla hård käftsmäll.. De e så mkt jag inte äns tänkt på.. Som jag kommer på efter hand.. Jag glömmer saker hela tiden.. Min syster ringde t en av släktingen idag o var riktigt arg.. Men de va så synd om de andra.. Även när syster berättade hur dåligtbjag mår av detta.. Äh ha vet inte vad ja ska göra..

2013-06-25
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader

Klart du inte ska bry dig om dem!!! Vad arg blir av att läsa ditt inlägg, nu borde väl alla försöka hjälpa dig att orka, inte klaga på dig!

2013-06-25
AnnaA86
AnnaA86

Rörigt inlägg.. O jäkla iPhone!!!!

2013-06-25
Linz
Linz
Barn på 2 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...