App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Mitt hjärta blöder...stackars skrikande bebis!

Igår testade vi Dunmedic d-droppar (tidigare har vi försökt med ACOs bägge sorter utan att sonen tålde dem) och igår hade han magknip och det gallskreks. Tack och lov fick han sova på natten. Jag tänkte att det skulle börja ge med sig nu idag som det gjort vid tidigare försök då vi slutat ge dropparna. Men inte då :( Idag har varit värre än någonsin! Gallskrik, enormt mycket gaser och massor av bajsande som varit lösare än vanligt dessutom och nu på kvällen har han kräkts mer än vanligt också. Han har ingen feber och äter mer än gärna, men jag lider så av att se att min son mår så dåligt och jag är så förbannad på att jag gav honom d-vitaminet igår! Jäkla skit! Han som mådde så bra och är en sådan underbart harmonisk liten kille när han inte får d-vitamin dropparna... Mitt lilla hjärta

2013-06-25
Hnoss
Hnoss
Barn på 3 år och 3 månader

Tack och lov tror vår barnmorska på oss i alla fall!

2013-06-27
Hnoss
Hnoss

Att barnmorskorna och läkarna på bvc har mage att påstå att de inte kan reagera på d-dropparna tycker jag är skandal! Undrar egentligen hur många bebisar som lider av kolik och ont i magen pga d-dropparna och där föräldrarna antingen inte förstår det (då borde bvc tipsa om att testa att ta bort dropparna!) eller där föräldrarna tror att de kommit på orsaken men att bvc talar om att de inte kan reagera på dropparna och att föräldrarna (självklart) tror på det. Stackars bebisar :( Nu är vår lilla pojke sitt glada nöjda harmoniska jag igen

2013-06-27
Hnoss
Hnoss

Men vad bra att ni ändå kopplat att det är D dropparna som gör att han får ont i magen! Kan tänka mig att många missar detta och ger dom pga av Bvc råd. Visst de behöver d vitamin men inte till varje pris.

2013-06-26
emcb
emcb

Har fått tips om att när jag ska börja ge dropparna igen så börja med en droppen först i några dagar, öka sedan till två, sedan tre osv. Så att magen får chans att vänja sig succesivt. Nu kommer vi ha uppehåll två tre månader och sedan får vi pröva med en droppe och se hur det funkar... Förhoppningsvis inte såhär illa :( Min lilla plutt :( Just nu sover han...håll tummarna för att han får göra det i ett par timmar!

2013-06-25
Hnoss
Hnoss

Stackars liten.. :( Skär i mammahjärtat när dom skriker så! :( Vi har inte använt dropparna på 5 månader, sonen blev också sån.. Nu ska vi testa snart igen o se om de funkar nu när han är 7,5 månad!

2013-06-25
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...