App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kladda?!

Godkväll! Alltså det här med kladd, sonen är 7,5 månad o får kladda ibland.. Men jag tycker det är så fruktansvärt jobbigt, värsta jag vet med kladd och klen.. Låter säkert dumt och känner mig som världens sämsta mamma ibland när han inte får kladda o försöka äta själv.. Låter ni era små göra det? Och när började ni ge barnen samma mat dom ni äter?

2013-06-25
jessicamalin
jessicamalin

Fast min unge är glad även om han inte får kladda jämt, blir bra kort ändå Catpuss ;) Smart med tidningspapper under stolen! Och ska kika på en sån där matta.. Tack för era tips o svar!

2013-06-26
jessicamalin
jessicamalin

Min yngsta har fått kladda så fort hon började greppa eter maten... Vi har i stort sett aldrig matat henne, hon har åtminstone alltid ätit mer själv. Så fort vi började ge henne smakportioner slutade vi salta potatis, pasta, grönsaker etc. Så fick hon valda delar av vår mat redan då, fast vi kokade även grönsaker speciellt till henne om vi  inte åt mjukkokta grönsaker själva. Det gjorde vi rätt ofta fram till ettårsdagen ungefär.

2013-06-26
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 1 månader

Jag saltar våran mat väldigt, väldigt lite. Värsta jag vet med salt mat! Tack för era svar! Vet ni var man köper en sån där matta man kan ha under stolen?? :)

2013-06-25
jessicamalin
jessicamalin

Sweden o Catpuss. Hur gamla är era barn?

2013-06-25
jessicamalin
jessicamalin

Tänk om man skulle söka för allt man har fobi (inom situationstecken) för...!! Ville mest ha lite stöd o tips och inte höra att jag behöver söka fört..

2013-06-25
jessicamalin
jessicamalin

Jo men jag skrev att han får kladda ibland, kanske en gång varannan dag. Så ibland får han minsann. Men det är jobbigt..

2013-06-25
jessicamalin
jessicamalin

Och de ska få börja tidigt. Både med sked och händer. Jättejobbigt för mig som är som du. Men efter ettan som jag höll ren länge, lät jag tvåan kladda (läste om sambandet mellan de två barnen). Och ettan krånglade massor med mat, tvåan åt allt. Så för mina stämmer det tyvärr. Men det tar på krafterna att se glad ut i röran!

2013-06-25
solskensmamman
solskensmamman

Tyvärr är det så att man funnit ett samband mellan att INTE få kladda med mat och annat OCH strul med maten i form av kräsenhet och liknande. Så om barnet inte får kladda finns det stor risk att man får problem senare. Samma gäller om man torkar eller skrapar bort mat runt munnen under matningen. Så låt dem kladda ner sig.

2013-06-25
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...