App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

jag tror jag har hittat ringen!!! jiiiipppiiii....

va inne i en affär idag för 28349191 gången å letade efter en ring som ska sitta ovanför min vigselring så ja inte tappar den.. kraven e höga kan jag lova! jagchar varit gift i ett år å letat i nästan ett år :O den satt så aom jag ville, den va smal, titan med blingbling.. det såg mycket bra ut.. nu ska jag baara bestämma mej för att det ska bli den! den kostar ganska mycket men jag vill ju inte ha diamanter utan vill ha fejk! tanten i kassan tittade surt på mej å sa men diamant e ju en naturprodukt.. möjligt sa ja men det e inte naturliga förhållanden för de som gräver fram den.. jaja efter att hon blängt argt på mej a å gav hon mej priset å ja kan ju säga att det va saftigt (i mina öron) utan diamanter å med.. nä det hade jag aldrig lagt på ett smycke någonsin! hur som helst.. ska jag? jag blir ju både snål å sen tänker jag men tänk om jag hittar en bättre? Jag kan hålla på i flera år å hitta den perfekta ringen känner jag! bläää men det e ju fint med två ringar på varann åxå . det blir ju lite maffigare! ja har ju två ringar nu men den ja har e bara en vanlig stålring för 300kr iofs snygg men passar inte riktigt då den e liiiiiiiite för hög :-( sen vill jag ju gärna ha titan med eftersom vigselringen e i titan.. gillar matrialet! så nu ska ja tänka, tänka, klura, oja mej, snåla mej, ångra mej, bestämma mej, ångra mej igen, tänka lite till..... puh. blir tufft det här!

2013-06-25
osisen
osisen

Haha jag bara ler när jag läser allt om ringen o känner såhär spontant...KÖP!!! Man lever bara en gång:) imorgon går du o beställer den kosta vad den kosta vill, o leee sen:) lycka till o kraam:)

2013-06-25
Elinjosefin
Elinjosefin

den går inte att storleksändra.
å jag tänker inte vänta 10år på en ny ring.. Å dessutom lär ja ändå få köpa den själv så då kan jag likaväl göra det nu :-)

2013-06-25
osisen
osisen

Låter bra! Håll mig uppdaterad ;)

2013-06-25
jessicamalin
jessicamalin

ska tillbaka imorgon igen å testa (dom e nog lite trött på mej vid det här laget) å sen om det fortfarande känns bra ska jag baskemej beställa den!

2013-06-25
osisen
osisen

Haha, precis! :) och du har ju letat länge, du är värd den ringen! Köp köp köp :)

2013-06-25
jessicamalin
jessicamalin

ja eller hur.. varför ska man va så praktisk å ordentlig hela tiden å inte våga lägga pengar på nåt som inte e nödvändigt ibland?!
å det e betydligt mycket mindre pengar än en mc ;-)

2013-06-25
osisen
osisen

Slå till!! :)

2013-06-25
jessicamalin
jessicamalin

ca 4500kr med cz..
å jag som e lite snål tycker det e mycket pengar å andra sidan utslaget på mitt liv (som jag hoppas blir långt) e det ju småpotatis.. å pengarna till det finns..
med diamanter går samma ring på över 10000 å det e inte ens nästan intressant! nån måtta får det va på roligheterna ;-)
jag tror jag ska slå till.. vafan det e bara pengar! eller nåt :O

2013-06-25
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...