App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Inge hyffs!

Kände för att skriva av mig lite. Min farfar har verkligen inge hyffs i kroppen. Tex. idag var jag och hälsade på hemma hos min pappa, han har precis fixat pool så jag hade bikini och lekte runt i vattnet med min 7åriga lillasyster. Då säger min farfar som också var där på besök "Usch vad du gått upp i vikt, det klär dig inte". Jag är i v.32 (31+2) och har gått upp totalt 16 kg, var innan graviditeten väldigt smal och vägde 48 kg till mina 163 cm och har alltid levt med dåligt självförtroende. Efter ett tag frågar han hur mycket jag gått upp och jag svarar 16kg, han säger att det är alldeles för mycket och min farmor endast fick upp 12 kilo under hela graviditeten med min pappa. Jag försöker ignorera honom med då säger han in "skulle jag varit gravid och sådär förstor så skulle jag kollat upp så det inte är tvillingar, är du säker på att det bara är en bebis då?" Kände mig som en fet ko redan innan, nu känns allt ju bara ännu värre..

2013-06-25
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Barn på 2 år

solskensmamma; ja enligt min pappa har han alltid haft svårt att förstå vad som faktiskt är lämpligt att säga och inte.

2013-06-25
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Barn på 2 år

Har han alltid varit så? För annars kan det vara ett tecken på att han inte mår bra. Min farfar blev sån när hans alzheimer startade.

2013-06-25
solskensmamman
solskensmamman

Vad många som säger att jag borde sagt till. Vet inte om det framgick i texten att han är sådär ohyffsad mot alla och de flesta säger åt honom. Han förstår ändå inte att det han sagt är dumt, även om man säger åt honom. Ibland börjar han tjafsa jättemycket för att enligt honom är det inget fel på det han sa.

2013-06-25
cupcakesmuffins
cupcakesmuffins
Barn på 2 år

BettyyB: heja heja! :)

2013-06-25
jessicamalin
jessicamalin

Inte ok att kalla någons farfar för gubbjävel...... 😳 Inte ok av farfar att säga så till dig tala om för honom att han gick för långt och att han sårade dig genom att säga så bättre att försöka reda ut än att du ska gå och vara ledsen ❤

2013-06-25
Helbeng
Helbeng

Gubbstrutt! ;) du är jättefin!! Äldre personer har en tendens till att ibland säga för mycket.. Ta inte åt dig :)

2013-06-25
JaninaThersthol
JaninaThersthol
Gravid
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...