App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Öppen 1 1/2 cm, 2 cm mjuk tapp. Läs och peppa mig! Långt kvar?

Var in nu ikväll till förlossningen för att låta dom lugna mig lite, sov inte på hela natten och smärtor (mensvärk) tillofrån hela tiden. Dom gjorde en undersökning för att kolla värkarna, värkar hade jag iallafall. Dom gjorde även en undersökning för att se hur det såg ut där nere och öppen 1 1/2 var jag, tappen var väldigt mjuk och den var enbart 2 cm nu (den brukar vara 4 om jag uppfattade de hela rätt).. Fick med mig sovmediciner hem som skulle få mig att sova och få tillbaka ork, börjar bli lite snurrig nu om det kanske syns i texten också och isåfall ber jag om ursäkt haha. Jag hoppas iallafall att det är nära för mig nu, sover med binda inatt för att inte missa om de skulle börja komma vatten.. De är inte lätt att vara förstföderska, man är så ovetande medans man tror att man ska veta allt..

2013-06-25
Carolineeee
Carolineeee

Åh vad spännande, blir så avundsjuk på alla som ska föda och bara längtar efter att få göra det igen!!! Lycka till! det kommer gå jättebra:-)

2013-06-25
AnnaA86
AnnaA86

Vad peppad jag blir av att höra från er andra, däremot är jag inte på förlossningen idag. Gårdagens sovdos gjorde mig extremt utvilad imorse och idag har jag enbart haft mensvärk ungefär, de har varit helt hanterbart och jag har inte haft någon större smärta idag faktiskt.. Är uppe och går mycket så nu får det snart vara dags! :) vill in dit nu och få ut de lilla livet.

2013-06-25
Carolineeee
Carolineeee

Exakt så var jag öppen klockan 11.00 när vi kom till förlossningen. Klockan 19.05 föddes vår dotter :) så det kan gå fort !

2013-06-25
Bouzidi
Bouzidi

Låter som att det är på gång, men det kan ju ta lång tid så försök att sova/ vila så mkt som möjligt och äta ordentligt innan de riktiga värkarna sätter igång. Lycka till!!:-)

2013-06-25
AnnaA86
AnnaA86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...