App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

V.38 ont, lös i magen! Tips tack.

Har i två dagar nu varit väldigt lös i magen och det har jag inte varit under hela graviditeten (är i v.38). Igår hade jag som mensvärk fast inget som var speciellt kraftigt men idag har dom blivit värre, det håller i sig mycket och ibland gör de ont medans vissa stunder är de vanlig mensvärk igen typ. Har även ont i benen som sitter nere vid troskanten på sidorna. Ringde iallafall förlossningen nyss och hon jag pratade med tror att jag är i latensfasen, vad tror du/ni? Hur lång tid tog det för er tills eran bebis var ute om ni nu har känt likadant som jag?! Håller iallafall tummarna på att bebisen är på g.

2013-06-23
Carolineeee
Carolineeee

Var in nu ikväll till förlossningen för att låta dom lugna mig lite, sov inte på hela natten och smärtor (mensvärk) tillofrån hela tiden. Dom gjorde en undersökning för att kolla värkarna, värkar hade jag iallafall. Dom gjorde även en undersökning för att se hur det såg ut där nere och öppen 1 1/2 var jag, tappen var väldigt mjuk och den var enbart 2 cm nu (den brukar vara 4 om jag uppfattade de hela rätt).. Fick med mig sovmediciner hem som skulle få mig att sova och få tillbaka ork, börjar bli lite snurrig nu om det kanske syns i texten också och isåfall ber jag om ursäkt haha. Jag hoppas iallafall att det är nära för mig nu, sover med binda inatt för att inte missa om de skulle börja komma vatten.. De är inte lätt att vara förstföderska, man är så ovetande medans man tror att man ska veta allt..

2013-06-25
Carolineeee
Carolineeee

Har också stickningar mot underlivet när jag går, ibland gör de så ont att ja måste stanna upp för de går knappt att röra sig men de går över lika fort. Du har nog snart din lilla bebis hos dig skulle jag tro! Din tid har ju gått ut snart hehe. Lycka till med allt iallafall! För mig har det inte hänt något mer sedan igår, har samma mensvärk och känner mig likadan som igår. Börjar dock få fruktansvärt ont i mitt högra ben, de är något nytt för mig.. Vi får hålla tummarna på att det snart är dags att föda! :)

2013-06-24
Carolineeee
Carolineeee

Är i v40 nu. Har mensvärk typ 2-3 gngr om dan och idag hadde jag mycke stickningar när mot blåsan vid promenaden. Är det snart på g då?

2013-06-24
hanifa247
hanifa247

43*

2013-06-23
Carolineeee
Carolineeee

Okej, vi får se hur det blir för mig då :) har helst inte ont i 48 timmar iallafall, hua..

2013-06-23
Carolineeee
Carolineeee

Jag hade regelbundet kraftigare mensliknande smärtor var tionde minut då det startade. Och från den första värken av det slaget tog det 43 timmar innan bebisen var ute.

2013-06-23
ChildofJune
ChildofJune

Kanske det blir dags nu snart då! Inget vatten eller så har gått iallafall, men ont har jag.. Få se när jag inte står ut längre! Det är första barnet så allting är så svårt att veta.. Tog två Alvedon iallafall och dricker massa vatten för jag är törstig hela tiden, får se om det släpper lite. Har lagt mig ner nu!

2013-06-23
Carolineeee
Carolineeee
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...