App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tips på att få bebis att ta napp...

Som rubriken lyder skulle jag vilja ha tips på hur man få bebis att ta napp. Vet att vissa tycker att man inte ska ge napp om de inte tar den själva. Men nu ä de så att hon har börjat sutta på fingrarna o tillslut åker tummen in. Vilket jag absolut inte vill. Vet hur jobbigt de ä att sluta. Några tips....

2013-06-22
majmamma81
majmamma81

Vi prövade ett par olika sorter och i början såg jag till att bara ge honom nappen när han var mätt och nöjd och glad men såg ut att vilja snutta. Helt plötsligt tog han den :) Dock är han ingen nappkille ännu, även om han tar den emellanåt när han är väldigt snuttig.

2013-06-23
Hnoss
Hnoss

Jag köpte varenda napp i alla affärer som fanns, MIn dotter sög för mycket tutten och använde den som napp, kräkte ofta upp jätte mycket och blev arg när det kom mycket mjök, just pga att hon inte var hungrig utan bara ville snutta. Jag lyckades aldrig med henne, nu är hon 1,5 och tycker fortf nappar är äckliga ... hoppas ni lyckas iallafall, så mycket enklare när barnen tar napp!!

2013-06-23
SandyMarie
SandyMarie

Prova lite olika. Sonen var också sån i början och det enda han tar är raka nappar. Så prova dig fram! Och napp är tusen gånger bättre än tummen! Lycka till! :)

2013-06-22
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...