App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tvätta vid snoppen på en liten bebis...

Kanske är dum fråga, men eftersom det är mitt första barn så tar jag risken att ni tycker jag är korkad och frågar er i alla fall. Hur sköter ni snopptvätt på er lilla bebispojke? Vi har hittills bara torkat av vår lilla pojke med tvättlappen när vi byter blöja och så får han bada en eller två ggr per vecka. Men vi gör inget speciellt med just snoppen. Man ska ju absolut inte dra tillbaka förhuden på dem, men gör ni något speciellt för att hålla snoppen ren? Tänker att det kanske kan komma in smuts och bakterier och bildas ngn infektion om man inte gör något mer än det vi gör...

2013-06-21
Hnoss
Hnoss
Barn på 2 år och 11 månader

När de vadar kommer det automatiskt in lite vatten under förhuden och sköljer rent. När de kissar sköljer även urinet rent under förhuden. Så det som du gör låter jätte bra!

2013-06-22
emcb
emcb

Så gör jag också :) Skönt! Då har vi inte missat något :)

2013-06-22
Hnoss
Hnoss

Samma här. Jag tvättar honom oxo varje dag när han bajsat. Nu bajsar han en gång om dan, oftast på morgonen. Ganska skönt för honom att plaska av sig nu när d e så varmt oxo, han älskar d. Jag håller honom stående i handfatet o tvättar fram, snoppen o i ljumskarna o sen vänder honom o tvättar rumpan. D e mildare för hans känsliga hud än tvättlappar, tycker jag.

2013-06-22
Adde86
Adde86

Jag gör samma som de andra!

2013-06-21
Superhallon
Superhallon

Jag torkar ljumskar, under pung, snoppen och mellan snoppen och pungen typ. Så sa tjejen på bb som visade oss! :)

2013-06-21
jessicamalin
jessicamalin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...