App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tips på förvaring

Just en passande tanke såhär på Midsommarafton? Blir dock alltid då vi städar och donar, för det blir aldrig "rent" i allt kaos. Förvaringsmöjligheterna i den här lägenheten är under all kritik. Vi var trångbodda i en tvåa innan, men där fanns iaf en klädkammare där man kunde ställa undan ex julsaker, säsongskläder, böcker osv som aldrig skulle klara sig uppe på den oisolerade vinden vi har nu. Allt sånt ligger i flyttkartonger, ovanpå garderoberna i vårt sovrum... Smidigast hade egentligen varit att få bort garderoberna som hör till lägenheten och köpa någon smart förvaringslösning, men det finns ingenstans att förvara dem så länge... Någon annan som bor "dumt" vad gäller förvaringsmöjlighter?

2013-06-21
ChildofJune
ChildofJune

Tack för era tips!

Slängde allt onödigt gjorde vi när vi flyttade hit. Som jag skrev är det mest säsongsbetonade saker som man inte vill ska ligga framme året om.

2013-06-25
ChildofJune
ChildofJune

Släng så mkt som möjligt! Om det börjar brinna, vad tar man med sig? Så tänker ja o slänger/skänker bort/säljer. Ibland är det dock svårt då det verkar som om alla prylar förökar sig själva..!

2013-06-25
Puffla
Puffla
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...